én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Matchvinder-Mike: Vi rykker sammen i bussen og vokser med opgaven

Annonce

SønderjyskE-kaptajn Mike Little spillede en hovedrolle, da han blev dobbelt målscorer i sejren over Aalborg Pirates fredag aften. I onsdagens sejr over Herlev lavede han også tre point.

– Vi havde en dårlig start på kampen i Herlev, men vi var gode til at udnytte de muligheder, som vi fik. Det er et godt tegn, at vi tager vare på vores chancer, siger Mike Little.

Efter Herlev-kampen var der både nye skader og lidt sygdom. Hele seks stamspillere var ikke var med i bussen til Aalborg. Målmand Nicolaj Henriksen, backen Anton Öhman samt forward-kvartetten William Boysen, Mikke Szmatula, Mathieu Foget og Shawn O’Donnell var blevet hjemme grundet sygdom eller skader. Selvom Aalborg kom foran 2-0, så slog SønderjyskE tilbage med tre mål. Det første og sidste blev sat ind af Little.

– Aalborg sad på spillet i starten, men kampen tippede til vores fordel efter vi overlevede undertallet tre mod fem i anden periode. Patrick stod godt, og så var vi klar til at slå til, når chancerne opstod. Jeg slap afsted på en sjælden friløber og målet til 1-2 gav os energi og kort efter scorer Cam Brown et godt powerplaymål, forklarer Mike Little, som også scorede sejrsmålet til 3-2.

Og hvordan kan man gå op og levere sådan en kamp, når man mangler en hel kæde af profiler mod ligaens nummer ét.

– Det er lidt kulturen på holdet og i denne organisation. Når tingene går os imod, så rykker vi tættere sammen i bussen og vokser med opgaven, udtaler Little.

Vi er næsten midtvejs i grundspillet, og Mike Little ser ud til at være på vej til at ramme topformen med fem point på 48 timer.

– Vi er på rette vej, men der er lang vej endnu til slutspillet. Mange ting vil ændre sig, men det går i den rigtige retning. For mit eget vedkommende prøver jeg bare at gøre mit bedste hver aften, og nogle gange hopper pucken bare den rigtige vej, siger amerikaneren ydmygt.

Allerede onsdag gælder det kampen mod Rungsted Seier Capital. Der er kampstart kl. 19.00 i Frøs Arena.

– Rungsted har vist fremgang på det seneste, så det bliver ikke nogen let kamp. Vi skal være godt forberedt til den kamp, så vi kan fortsætte vores gode stime, udtaler han.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke