én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Mario Simioni: Det var dejligt at se de smilende ansigter igen

Annonce

Som de fleste ved, så har covid-19 haft et godt tag i SønderjyskE og vi har været nødsaget til at aflyse 2 kampe imod Odense Bulldogs og 2 kampe imod Esbjerg Energy – men nu er der igen ved at være lys for enden af tunnelen.

Både igår og idag har der igen været spillere på is og i den anledning fik vi cheftræner Mario Simioni til at sætte ord på situationen.

– Det har været en lidt voldsom oplevelse. Vi gik fra at én spiller følte sig sløj og testede positiv, til at vi under 48 timer senere, havde mere end 20 mand der var testet positive. I alt gik det ud over 20 spillere samt 8 omkring holdet. Det var helt urealistisk så stærkt det hele gik og det er på ingen måder fordi vi ikke passer på. Vi er med sikkerhed iblandt dem i ligaen der spritter mest af og gør mest rent, men her havde vi ikke en chance.

Heldigvis begynder det at se godt ud igen og hovedparten er sluppet igennem det hele med et forholdsvist mildt forløb. Igår gik vi på is med de spillere der var symptomfrie og det var bare en rigtig god oplevelse at se spillernes og stabens glade ansigter – det hele foregik i en rigtig god atmosfære.
Jeg tror at vi inden for et par dage har de sidste folk med på is igen.
Jeg vil dog gerne lige benytte lejligheden til både på mine og spillernes vegne, at ønske alle vores fans samt sponsorer et rigtigt godt nytår og jeg vil også gerne takke for hver og en “god bedring” besked vi har modtaget – det har virkeligt varmet – tusinde tak for opbakningen og rigtigt godt nytår til jer alle samt jeres familier.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke