én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lyseblå Lørdag: Ishockeyspillerne i gavehumør

Annonce

Lørdag den 6. maj afvikles Lyseblå Lørdag på Gravene i Haderslev. SønderjyskE Ishockey er tilstede og deler autografer og 400 billet-gavekort ud.

SønderjyskE-spillerne Rasmus Lyø, Nicolaj Henriksen, Jonas Borring og Daniel Kønig får en travl lørdag. Udover at stå klar til autografer, selfies og en hockeysnak, så uddeler de også 400 gavekort, som kan veksles til en billet til en søndagskamp i grundspillet næste sæson. Der vil også være auktion kl. 11.00 på en ishockeytrøje med autografer til fordel for den gode sag.

Lyseblå Lørdag afvikles nemlig af Haderslev-afdelingen i Propa Prostatakræftforeningen.

– Lyseblå Lørdag er et fantastisk tiltag, som støtter et formål, som alle kan bakke op om. Alle har på den ene eller anden måde i familien eller omgangskredsen haft sygdommen inde på livet. Det bakker vi i SønderjyskE selvfølgelig op om, siger kommunikations- og marketingchef Kell Haugaard.

Der deles 200 gavekort ud i tidsrummet 11.00 til 12.00 af Daniel Kønig og Nicolaj Henriksen, mens Rasmus Lyø og Jonas Borring står klar med autografpenne og yderligere 200 gavekort fra kl. 12.00 til 13.00.

– Det er let at sige ja til en event, som støtter et rigtigt godt formål. Jeg håber at se mange hockeyfans på lørdag, så vi kan komme af med de mange fribilletter, forklarer Daniel Kønig med et smil.

Du kan på Gravene også møde talenter fra Vojens Ishockey Klub, som du kan spille streethockey med. Der vil også være andre indslag, herunder livemusik.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke