én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Hjemmebanefordelen skal holdes tirsdag aften

Annonce

SønderjyskE spillerne måtte søndag efter middag se Esbjerg Energy løbe med sejren i kamp 2 på en dag, hvor skarpheden manglede og personlige fejl blev dyre – det skal der rettes op på tirsdag aften, når DM-finale nr. 3 spilles i Sydjysk Sparekasse Arena i Vojens.

Marginalerne var på ingen måder med SønderjyskE søndag eftermiddag, men kampen manglede også et snert af den intensitet som vi så rigtigt meget af især i semifinalen imod Herning Blue Fox.

– Det var på ingen måder vores dag i søndags og vi har faktisk set video lige siden da, så vi ved godt hvad vi skal rette op på.
Jeg er enig i at der godt kunne have været en anelse mere gnist i elementer af kampen, men når det er sagt, så møder vi altså også en dygtig modstander som vil gøre det så svært for os som muligt. Vi vidste godt inden at det ikke var en serie vi ville vinde 4-0, så derfor er det lige nu virkeligt vigtigt at vi kun koncentrerer os om en kamp af gangen som også har været vores motto siden dag 1.

– Jeg er helt sikker på at der kommer mere intensitet i kampen i morgen aften. Spillerne ved godt hvad der gik galt og jeg forventer at se et hold der kommer ud og leverer minimum 60 minutters stenhårdt arbejde, spiller sikkert og kæmper om hver millimeter af isen – gør de det, så står der også 2-1 i serien til os når kampen er forbi.

– Vi ved at der bliver udsolgt og at vi vil få største parten af fans i ryggen, så jeg ser frem til et brag af en kamp lyder det fra assistenttræner Casper Stockfisch.

Kampen spilles kl. 19.30 og dørene åbnes kl. 18.00 (For sæsonkortholdere 17.45)

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke