Herlig søndags sejr over Aalborg Pirates

Selv om spillet til tider var en smule rodet, så blev det alligevel til 3 velfortjente point, da SønderjyskE hjemme slog Aalborg Pirates med 3-1 søndag eftermiddag i Frøs Arena.

Mikkel Jensen og Victor Rollin-Carlsson var tilbage på holdkortet og det betød at det nu “kun” var Steffen Frank, Daniel Nielsen, Anders Biel og William Boysen der sad over med skader, samt naturligvis Matt Salhany, der fortsat venter på at papirarbejdet falder på plads. Det forhindrede dog ikke de resterende i at fyre den sidste rest af energi af efter 9 dage der bød på 5 hårde kampe.

Aalborg Pirates startede kampen bedst, men SønderjyskE fik sig hurtigt arbejdet ind i kampen og selv om det var sæsonens flotteste kamp, så blev der arbejdet godt over hele linjen i de første 20. minutter, hvor Matt Prapavessis sørgede for at hjemmeholdet kunne gå til pause med en 1-0 føring efter en periode der var meget lige målt på spil og chancer.

I anden periode fik Aalborg udlignet under en overtalssituation, men 8 minutter senere sendte kaptajn Mike Little et skud ind mellem venner og fjender der sørgede for at SønderjyskE kunne gå til pause med en 2-1 føring. Målt på spil og chancer var en scoring til hvert hold et helt fair udfald.

I tredje periode kom hjemmeholdet frem til flere gode chancer, men vi skulle alligevel helt frem til det sidste minut inden at Cam Brown kunne lukke og slukke med en scoring i tomt net til 3-1.

3-1 blev også resultatet efter en jævnbyrdig kamp, hvor man dog især efter de sidste 40 minutter sad med fornemmelsen af at hjemmeholdet havde fornuftigt styr på kampens forløb.

Hos hjemmeholdet stod Patrick Galbraith en flot kamp i målet og man kunne også noterer sig endnu en stabil indsats af Gatz, Lyø og Galbraith i defensiven. I offensiven havde Aalborg sit hyr med at styre Cam Brown. Der også skal uddeles roser til Mikkel Jensen.
Når man så hvordan han humpede rundt efter Kristian Jensen’s hovedløse tackling i fredags, så kan det kun imponere måden man søndag så ham levere en stenhård arbejdsindsats på, samtidig med at han i ét og samme skift fik blokeret 2 skud, sat et hit på en Pirates spiller og sluttede med lige at fortælle en anden et par “sandheder”. Hvis alle spillere viser den vilje, så går vi en god tid i møde.

Nu er der “landsholdspause” indtil d. 16 februar, hvor turen endnu engang går til Aalborg og den tid kan passende blive brugt til at få batterierne ladet op og forhåbentligt få nogle spillere tilbage i startopstillingen.

Lørdag D. 24. Februar 14:00