én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Hård skæbne efter et godt comeback

Annonce

For fjerde gang i serien blev kampen afgjort med en enkelt scoring, men desværre var det Rungsted Seier Capital, som lavede det afgørende 3-2-mål i slutminutterne. SønderjyskE er nu bagud med 1-3 i kampe og kravet er sejr i de tre næste.

SønderjyskE kørte ellers godt på hele kampen og viste fin moral ved at vende 0-2 til 2-2. Masser af målchancer og spilovertag undervejs var der også, men gæsterne var yderst effektive og straffede prompte en fejl kort efter Matt Prapavessis udligning til 2-2.

Første periode bød ikke på nogen mål. Der var ellers muligheder nok, men Cristopher Nihlstorp og Patrick Galbraith tog godt fra i målene. Da Rungsted startede anden periode i powerplay skiftede momentum i kampen. Nichlas Hardt viste målnæsen frem igen for Rungsted, da han styrede et skud mellem benene på Galbraith. Stille og roligt fik SønderjyskE sundet sig over scoringen, og de sidste ti minutter af anden periode var der masser af muligheder til de lyseblå. En storspillende Nihlstorp lignede dog mere og mere den onde ånd. Og da gæsterne doblede føringen fem minutter inde i tredje periode så det for alvor svært ud. Det blev heller ikke lettere af, at SønderjyskE undervejs tabte alt for mange vigtige faceoffs.

SønderjyskE gav dog ikke op. Rasmus Lyø fik banket pucken ind i målhjørnet med et herligt slagskud til 1-2. Kort efter kom SønderjyskE i powerplay, og Prapavessis fik sendt pucken i et nærmest tomt mål. Inden jublen over 2-2 havde lagt sig, lå pucken dog bag Galbraith efter SønderjyskE blev fanget på en kontra.

Et meget bittert nederlag, men flot moral at komme tilbage i tredje periode med to mål. Det kan spillerne tage med i bussen til Rungsted fredag aften, hvor kamp fem spilles. Vinder SønderjyskE det opgør, så venter et nyt opgør i Frøs Arena på søndag.

SønderjyskE – Rungsted 2-3 (0-0, 0-1, 2-2)
23.39 0-1 Nichlas Hardt (Jensen, Sarault)
45.24 0-2 Shane Hanna (Daly, Gustafsson)
50.47 1-2 Rasmus Lyø (Little)
53.51 2-2 Matt Prapavessis (Salhany, Bejmo)
55.13 2-3 Hampus Gustafsson (Rosenthal)
Udv.: SE 1×2, RSC 5×2
Skud: 39-26

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke