God udekamp med ringe udbytte

SønderjyskE spillede egentlig en rigtig fin udekamp hos Aalborg Pirates, men hjemmeholdet vendte kampen på hovedet midt i anden periode, og de tre mål blev kostbare. Til sidst blev det 4-2 til piraterne. Allerede torsdag er der mulighed for oprejsning, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg.

Kampen startede med et veloplagt SønderjyskE-hold, som red videre på bølgen af de seneste resultater. Mathias Borring fik med en flot styring hurtigt bragt SønderjyskE foran, og den unge forward er nu allerede på fire sæsonmål til trods for sin lange skadespause. Hen til midtvejs i kampen lugtede det mere af endnu et mål til gæsterne i stedet for en udligning.

Cam Brown, der havde en assist på det første mål, var i anden periode tæt på at øge føringen på friløber, men kort efter kom Aalborg i stedet på måltavlen i et powerplay. Da SønderjyskE blev ramt af endnu en udvisning slog hjemmeholdet til endnu en gang. Og som det ikke skulle være nok, så scorede Martin Højbjerg endnu et mål og dermed et hattrick for piraterne på lidt over to fatale minutter. Ind imellem scoringerne fik SønderjyskE oveni et mål annulleret for høj stok. Tingene gik for alvor ikke de lyseblås vej i midterperioden.

SønderjyskE lagde sig dog ikke ned, og der blev da også presset godt på i resten af kampen. Desværre slog SønderjyskE ikke til i powerplay, da muligheden bød sig i spil fem mod tre. Steffen Frank fik godt nok reduceret med sit femte sæsonmål efterfølgende, men Nicolaj Henriksen var uheldig med en afslutning kort efter, og så var kampen reelt afgjort.

Der er kampstart torsdag kl. 19.00 i Frøs Arena. Kampen mod Rødovre er en Knæk Cancer-kamp, og der spilles i specialdesignede trøjer.

Aalborg – SønderjyskE 4-2 (0-1, 3-0, 1-1)
04.49 0-1 Mathias Borring (Biel, Brown)
31.28 1-1 Martin Højbjerg (Bjorkstrand) PP
32.56 2-1 Martin Højbjerg (Jakobsen, Bjorkstrand) PP
33.51 3-1 Martin Højbjerg (Korsgaard)
54.07 3-2 Steffen Frank (Eller, O’Donnell)
55.56 4-2 Tobias Ladehoff (Koch)