én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Gassen gik af ballonen

Annonce

SønderjyskE fik en god start på kampen mod Odense Bulldogs, men gæsterne rejste hjem med sejren. Fynboerne vandt 4-2 og dermed fik en flot stime af hjemmesejre et punktum.

I en nærmest mennesketom Frøs Arena måtte SønderjyskE se sig besejret i lokalopgøret mod Odense Bulldogs. Heldigvis er der tilskuere tilbage i arenaen allerede på onsdag, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg.

Det så nu ikke ud til, at SønderjyskE manglede opbakningen fra tilhængerne, da kampen gik i gang. De lyseblå løb nærmest gæsterne over ende, og det var helt fortjent, at Cam Brown smart fik scoret til 1-0. Det hele så næsten ud til at gå af sig selv, men kort før første pause fik gæsterne udlignet. Det vendte kampen på hovedet og gav Bulldogs blod på tanden. Fynboerne formåede i midterperioden at flytte spillet meget længere ned mod Nicolaj Henriksen i SønderjyskE-målet. Det var som om, at gassen stille og roligt gik af SønderjyskE-ballonen.

Henriksen måtte i anden periode redde et straffeslag, men i et fynsk powerplay kom gæsterne foran. Ikke et eneste powerplay fik SønderjyskE i løbet af kampen, mens gæsterne fik fire af slagsen. Matt Salhany fik dog inden anden pause udlignet, da han med en høj styring fik dirigeret pucken i mål. Dommerne så længe video og endte med at godkende målet.

I tredje periode var der længe stillingskrig, men Odenses farlige finne, Topi Piipponen, scorede midtvejs i perioden målet, som skulle vise sig at blive afgørende. Martin Eskildsen havde en gylden mulighed for udligning, men liggende fik Samu Perhonen i Odense-målet reddet med gribehandsken. I stedet lukkede Odense kampen med en scoring i tomt mål.

Dermed fik en stime på otte sejre i træk i Frøs Arena en ende. En ny stime kan allerede kickstartes på onsdag, når Rødovre gæster Vojens. Kampsstart er kl. 18.00, og med de nye regler for tilskueradgang bliver der plads til 1.500 tilskuere.

SønderjyskE – Odense 2-4 (1-1, 1-1, 0-2)
04.52 1-0 Cam Brown (Frank, Salhany)
17.54 1-1 Lukas Bach Nielsen (Auk, Weichel)
28.26 1-2 Mathias Mølgaard (Auk, Weichel) PP
37.27 2-2 Matt Salhany (Hansen, Frank)
49.18 2-3 Topi Piipponen (Tanus, Ehlers)
59.08 2-4 Mikkel Hansen (Weichel) EN
Udv.: SE 5×2, OIK 1×2
Skud: 25-30

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Fredag D. 8. Juli 12:00
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke