Gassen gik af ballonen

SønderjyskE fik en god start på kampen mod Odense Bulldogs, men gæsterne rejste hjem med sejren. Fynboerne vandt 4-2 og dermed fik en flot stime af hjemmesejre et punktum.

I en nærmest mennesketom Frøs Arena måtte SønderjyskE se sig besejret i lokalopgøret mod Odense Bulldogs. Heldigvis er der tilskuere tilbage i arenaen allerede på onsdag, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg.

Det så nu ikke ud til, at SønderjyskE manglede opbakningen fra tilhængerne, da kampen gik i gang. De lyseblå løb nærmest gæsterne over ende, og det var helt fortjent, at Cam Brown smart fik scoret til 1-0. Det hele så næsten ud til at gå af sig selv, men kort før første pause fik gæsterne udlignet. Det vendte kampen på hovedet og gav Bulldogs blod på tanden. Fynboerne formåede i midterperioden at flytte spillet meget længere ned mod Nicolaj Henriksen i SønderjyskE-målet. Det var som om, at gassen stille og roligt gik af SønderjyskE-ballonen.

Henriksen måtte i anden periode redde et straffeslag, men i et fynsk powerplay kom gæsterne foran. Ikke et eneste powerplay fik SønderjyskE i løbet af kampen, mens gæsterne fik fire af slagsen. Matt Salhany fik dog inden anden pause udlignet, da han med en høj styring fik dirigeret pucken i mål. Dommerne så længe video og endte med at godkende målet.

I tredje periode var der længe stillingskrig, men Odenses farlige finne, Topi Piipponen, scorede midtvejs i perioden målet, som skulle vise sig at blive afgørende. Martin Eskildsen havde en gylden mulighed for udligning, men liggende fik Samu Perhonen i Odense-målet reddet med gribehandsken. I stedet lukkede Odense kampen med en scoring i tomt mål.

Dermed fik en stime på otte sejre i træk i Frøs Arena en ende. En ny stime kan allerede kickstartes på onsdag, når Rødovre gæster Vojens. Kampsstart er kl. 18.00, og med de nye regler for tilskueradgang bliver der plads til 1.500 tilskuere.

SønderjyskE – Odense 2-4 (1-1, 1-1, 0-2)
04.52 1-0 Cam Brown (Frank, Salhany)
17.54 1-1 Lukas Bach Nielsen (Auk, Weichel)
28.26 1-2 Mathias Mølgaard (Auk, Weichel) PP
37.27 2-2 Matt Salhany (Hansen, Frank)
49.18 2-3 Topi Piipponen (Tanus, Ehlers)
59.08 2-4 Mikkel Hansen (Weichel) EN
Udv.: SE 5×2, OIK 1×2