én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Galbraith tager to år mere i SønderjyskE-buret

Annonce

Patrick Galbraith har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Ishockey med yderligere to sæsoner.

Patrick Galbraith har været en stærk mand i SønderjyskE-buret, siden sønderjyden for tre sæsoner siden – i sommeren 2018 – kom retur til Vojens og SønderjyskE Ishockey efter ni sæsoner i udlandet.

Den 35-årige målmand trækker også i SønderjyskE-trøjen de næste par år, da han har forlænget sin kontrakt med to sæsoner – frem til sommeren 2023.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at klubben også i næste sæson råder over en stærk målmandsduo, idet Nicolaj Henriksen har endnu et år tilbage af sin kontrakt.

– Vi har to dygtige målmænd, som hjælper hinanden og konkurrerer på lige fod. De fik begge mange kampe i den forgangne sæson, og også i næste sæson er vi godt besat på målmandsposten med to dygtige målmænd.

– Patrick Galbraith blev sammen med holdet stærkere, som sæsonen skred frem, og især efter nytår gik alder, rutine og klasse op i en højere enhed. Han havde stor ære af vores sejr ved Final4, hvor han virkelig stod på hovedet og var en afgørende spiller for os. Han er en vigtig mand for os i Vojens, og han er også en stor leder i omklædningsrummet, siger Klaus Rasmussen.

Patrick Galbraith glæder sig over kontraktforlængelsen.

– Der var ikke rigtig så meget at tænke over. Da jeg fik tilbuddet, var jeg allerede afklaret med mine egne tanker og ambitioner. Efter de tre år tilbage i klubben er der slet ikke nogen tvivl om, at der på trods af gode resultater stadig mangler noget. Jeg vil vinde et dansk mesterskab sammen med klubben, sammen med min bror og sammen med denne fantastiske gruppe af mennesker. Så at kunne fortsætte arbejdet, vi startede for tre år siden, betyder meget for mig.

– Den nye sæson bliver selvfølgelig spændende med Champions Hockey League og med et hold, der igen ser solidt ud. Men frem for alt så håber vi jo også, at det bliver med fyldte tribuner og glade ansigter, der møder os til alle kampene. Det er så stor en del af sporten, at det før ikke var til at beskrive. Nu har det seneste års tid jo vist, hvor stor en betydning det faktisk har for alle involverede. Derfor lover vi at betale tilbage til vores loyale supportere og sponsorer med sved, tårer og færre mål imod. Og det er noget, jeg ser frem imod at kunne bidrage med, siger Patrick Galbraith.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Onsdag D. 27. Oktober 19:45
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober
  FCM
  FC Midtjylland
  3
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke