Frygtelig første periode blev fatal

SønderjyskE tabte aftenens kamp mod Aalborg Pirates med 2-6. Gæsterne førte allerede med fire mål efter første periode. SønderjyskE kom bedre med senere i kampen, men da var løbet kørt. Allerede søndag er der mulighed for oprejsning, når Rungsted Seier Capital gæster Frøs Arena.

Inden første periode var slut stod der 0-4 på måltavlen. Gæsterne blev sat i gang af en SønderjyskE-udvisning i den tvivlsomme kategori, og efter det powerplay-mål så nordjyderne sig ikke tilbage. Alt for mange nærkampe blev tabt, og Patrick Galbraith i SønderjyskE-målet var flere gange overladt til sig selv.

Efter 0-4-målet blev Galbraith erstattet med Nicolaj Henriksen, og fra starten af anden periode var der fremgang i SønderjyskE’s spil, men bjerget de lyseblå skulle bestige var alt for stejlt. Mathieu Foget fik godt nok reduceret til 1-4 i et powerplay, men inden anden pause havde Aalborg udbygget føringen.

Med 1-6 efter to perioder så det lidt håbløst ud. En tidlig reducering af Steffen Frank og en række powerplays til SønderjyskE gav muligheden for et nærmest historisk comeback, men George Sørensen tog godt fra inde i Aalborg-målet. Og så manglede SønderjyskE også den sidste bid i nærkampene. Alt for mange 50/50-situationer med kamp om pucken tippede gæsternes vej.

Søndag kl. 13.00 venter endnu en hjemmekamp, når Rungsted Seier Capital er modstanderen. Bemærk, at kampen er rykket et par timer frem i forhold til den oprindelige turneringsplan.

SønderjyskE – Aalborg 2-6 (0-4, 1-2, 1-0)
04.54 0-1 Martin Højbjerg (Morin, Ladehoff) PP
06.31 0-2 Patrick Bjorkstrand (Spelling, Ladehoff)
07.17 0-3 Stephen Anderson (Korsgaard, Morin)
13.53 0-4 Pierre-Olivier Morin (Korsgaard)
29:38 1-4 Mathieu Foget (Eller, O’Donnell) PP
31:28 1-5 Mikkel Højberg (Koch)
33:07 1-6 Jonas Wilquin (Spelling, Edmondson) PP
40.54 2-6 Steffen Frank (Lyø, O’Donnell)