én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Frøs Sparekasse forlænger navnesponsorat

Annonce

SønderjyskE Ishockeys hjemmebane hedder også Frøs Arena i de næste to sæsoner, efter Frøs Sparekasse har forlænget sit navnesponsorat med to år.

Frøs Arena hedder også Frøs Arena i de næste to sæsoner.

Frøs Sparekasse har været navnesponsor for isarenaen i Vojens siden 2018, og nu har sparekassen, der har 11 lokale afdelinger i Syd- og Sønderjylland, forlænget navnesponsoratet med endnu to år – frem til sommeren 2023.

Dermed vil SønderjyskE’s hjemmebane også i de næste sæsoner hedde Frøs Arena.

Salgschef i SønderjyskE, Jesper Danielsen, glæder sig over, at det gode partnerskab med Frøs Sparekasse fortsætter.

– Vi har et rigtig godt samarbejde med Frøs Sparekasse, hvor vi har stor glæde af hinanden, og det glæder mig også, at den flotte isarena fortsat skal hedde Frøs Arena, for det klinger bare rigtig godt i ørene.

– Frøs Sparekasse har været navnesponsor i tre år nu, og det giver os et godt fundament, at de nu fortsætter aftalen, og det giver grobund for, at vi kan skabe nye, gode oplevelser for sønderjyderne i Frøs Arena. Det er fantastisk med en sparekasse, der tænker lokalt, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i de kommende år, siger Jesper Danielsen.

Adm. direktør i Frøs Sparekasse, Max Hovedskov, ser også frem til det fortsatte samarbejde.

– Vi er rigtig glade for at fortsætte vores gode og mangeårige samarbejde med SønderjyskE, og vi er stolte af, at vores logo fortsat pryder facaden. Arenaen i Vojens er med til at binde Syd- og Sønderjylland sammen, og ishockeyen samler og begejstrer mennesker fra hele vores landsdel.

– Frøs Sparekasse samarbejder med et bredt udsnit af foreninger og klubber, der skaber glæde og gør Syd- og Sønderjylland til et godt sted at være. Eliteidrætten i det sønderjyske er vigtig – den skaber fællesskab og er med til at profilere vores landsdel.  Sammen med SønderjyskE ser vi frem til at give syd- og sønderjyderne flere gode sportsoplevelser både her i Vojens, men også til håndbold og fodbold i landsdelen, siger Max Hovedskov.

Udover navnesponsoratet i SønderjyskE Ishockey er Frøs Sparekasse også sponsor for SønderjyskE Fodbold, SønderjyskE Herrehåndbold og SønderjyskE Damehåndbold.

Foto: Max Hovedskov fra Frøs Sparekasse og Jesper Danielsen fra SønderjyskE i coronavenlig markering af forlængelsen af navnesponsoratet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke