én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fredagsbrag mod Aalborg Pirates med after-party

Annonce

Der er dømt topkamp fredag aften i Frøs Arena, hvor “The Double”-vinderne fra Aalborg Pirates kommer på besøg. Dørene åbner kl. 19.00 og der er kampstart kl. 20.00. Der sker en masse i forbindelse med kampen.

Det er to anskudte hold der tørner sammen i et brag af en kamp om vigtige point i jagten på en topplacering. SønderjyskE kommer fra en en noget skidt affære i Rødovre, og Aalborg Pirates måtte onsdag se sig besejret hjemme i Gigantium af Odense Bulldogs. Cheftræner Mario Simioni forventer to hold, der begge er sultne efter oprejsning.

– Vi skal ud og slå tilbage efter en dårlig indsats i Rødovre. Aalborg er et stærkt hold og de er også sulten efter en sejr, efter at have tabt hjemme til Odense, så det er to hold der begge har noget at skulle bevise. Det bliver en kamp i højt tempo, hvor der bliver kæmpet om hver en millimeter på isen. Jeg hører at der kommer en del tilskuere, så jeg håber på en god opbakning samt masser af larm i arenaen, lyder det fra Mario Simioni.

Til kampen får Cam Spiro hjemmebanedebut.Krifa, der har en stand i foyeren, er kampsponsor og har inviteret en række unge studerende til kampen.

Mon ikke vi igen kommer til at opleve den velkendte fredags-stemning. Og så er der også andre ting end det på isen at holde øje med:

* Shirt-off-your-back – køb et lod for 25 kr. og vind en af spillernes trøjer, som overrækkes personligt efter kampen på isen med en autograf.

* Hockeyfest med dj-musik efter kampen i loungen, hvor alle får et gratis lod og muligheden for at vinde fine præmier. Der vil også være en original spillertrøje og to andre effekter på auktion til velgørenhed. Supporterklubben afvikler nemlig Movember, så besøg deres bod i foyeren. Husk også at slå et smut forbi merchandiseboden, der har fået nye varer på hylden.

* Der skal kåres månedens spiller og månedens mål, og Steffen Frank får blomster for 650 kampe i lyseblåt.

Læs kampmagasinet her:
https://joom.ag/AJ3d

Hent din billet her:
https://shop-ishockey.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke