én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Forward forlænger med SønderjyskE

Annonce

Anders Biel har skrevet under på en ny ét-årig aftale med barndomsklubben SønderjyskE Ishockey.

Sønderjyden Anders Biel vandt både pokalturneringen og mesterskabet med SønderjyskE sidste sæson. Nu ser han frem til pucken igen kastes i Sydjysk Sparekasse Arena.

–  Jeg er glad for at kunne forlænge min kontrakt. Jeg synes, at vi har et godt omklædningsrum og har fundet en god opskrift på at vinde kampene. Det skal vi forsøge at tage med over til næste sæson, hvor vi heldigvis har mange af de samme spillere på holdet og ikke mindst vores fantastiske supportere i ryggen, forklarer Anders Biel.

Han glæder sig også til at prøve kræfter med Champions Hockey League igen. Tilbage i 2021 lyste han op med to mål i Europas fineste klubturnering. Det ene af dem blev kåret til et af turneringens flotteste mål.

– CHL var sjovt sidste gang, selvom det er meget stærke modstandere. Forhåbentlig kan vi høste nogle point og lære noget, så vi tager farten fra kampene med ind i Metal Ligaen, siger Anders Biel.

Han har spillet både center og wing i løbet af guldsæsonen. Forwarden var en af de få spillere på holdet, som fik fast spilletid i undertal i alle 16 kampe i slutspillet, og over 100 spilleminutter i undertal havde han i løbet af de i alt 58 ligakampe, som han spillede. Samtidig blev det til tre mål og syv point.

– Anders er en Vojens-dreng, som arbejder bundseriøst og med stor ydmyghed. Han er kun 22 år, men har allerede en masse erfaring og bygger hele tiden på sit spil. Han har taget masser af ansvar og udviklet sig til at blive en vigtig brik i vores undertalsspil, udtaler Klaus Rasmussen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke