Flot udesejr: SønderjyskE blankede Frederikshavn

SønderjyskE vandt fredag aften den svære udekamp hos Frederikshavn White Hawks med sikre 4-0. Villiam Haag blev dobbelt målscorer i et opgør, hvor Daniel Kønig fejrede sin SønderjyskE-kamp nummer 500, og Patrick Galbraith holdt nullet.

Galbraith kunne nøjes med 18 redninger på vej sit shutout, og det selvom værterne tre gange var i spil fem mod tre. SønderjyskE fortsætter dermed de gode takter i undertal – hvor der endnu ikke er gået mål ind – og ikke mindst de gode takter på måltavlen. Efter tre kampe står der nu ni point i tabellen ud for SønderjyskE.

Villiam Haag gav SønderjyskE en perfekt start på kampen, da han i det syvende minut åbnede målscoringen. Og da Charlie Combs i starten af anden periode gjorde det til 2-0 i overtal så det for alvor godt ud. Det var nu ikke ligefrem et typisk powerplaymål amerikaneren lavede. Combs driblede fra egen banehalvdel og fulgte op på sin egen afslutning ved smart at liste pucken ind ved modsatte stolpe. Combs har dermed scoret i alle tre kampe hidtil. Inden anden periode var slut havde Desjardins og Haag udbygget føringen til hele 4-0.

Desjardins mål blev i første omgang godskrevet Krag, men pucken ramte åbenbart canadieren på vej ind i kassen. Det ligner nu mere Max Tjernström inde foran mål. Tjernström og Krag måtte nøjes med assister, og dem fik Krag tre af på sin gamle hjemmebane.

SønderjyskE var gennem kampen det bedste hold i spil fem mod fem, og selvom Frederikshavn spillede overtal i store dele af tredje periode, så kom sejren aldrig i fare. Heller aldrig Galbraiths shutout.

Hele 11 udvisninger fik SønderjyskE og ni gange var man i undertal. Antallet af udvisninger skal helst skæres ned på søndag, hvor det kl. 15.00 gælder det næste opgør. Hjemme i Frøs Arena kommer Odense Bulldogs på besøg.

Frederikshavn – SønderjyskE 0-4 (0-1, 0-3, 0-0)
06.48 0-1 Villiam Haag (Krag, Kønig)
23:24 0-2 Charlie Combs (Little) PP
26.24 0-3 Gabriel Desjardins (Tjernström, Krag)
36:34 0-4 Villiam Haag (Tjernström, Krag)
Udv.: FWH 7×2, SE 11×2
Skud: 18-28
Tilskuere: 1.022