én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Flot og vigtig sejr hos mesterholdet

Annonce

SønderjyskE spillede sig tilbage i top fire igen med en flot 6-3-sejr hos Rungsted Seier Capital. God fight og effektivitet foran modstanderens mål – især i powerplay – var nøglen til de tre point.

I søndagens kamp i Frederikshavn manglede skarpheden, men også det sidste bid i nærkampene. Det var på begge områder markant bedre i dag, hvor SønderjyskE allerede fik netmaskerne til at blafre efter to minutter. Shawn O’Donnell blev målscorer og cementere SønderjyskE’s gode start på kampen. Tingene blev dog vendt på hovedet senere i første periode, hvor hjemmeholdet scorede to gange med kort mellemrum.

Inden første periode var slut havde SønderjyskE dog svaret igen med tre scoringer. Først lynede powerplayet to gange, og dermed endte SønderjyskE med en udnyttelsesprocent på 100 i overtal. Martin Eskildsen scorede efter forarbejder af William Boysen til 2-2. O’Donnell spillede smart målscorer Foget fri til føringsmålet 3-2, mens Mike Szmatula øgede til 4-2. Seks mål i en første periode hører til sjældenhederne.

I anden periode fortsatte det offensive festfyrværkeri med spillet bølgende frem og tilbage. Masser af tempo god fight gav en seværdig kamp. Målene udeblev dog i midterperioden, selvom der var nok af muligheder. Mod slutningen af anden periode fik hjemmeholdet sat et godt tryk, men Patrick Galbraith var en god sidste skanse i målet.

Galbraith blev væltet omkuld sekunderne inden Rungsted fik reduceret i det 46. minut, og det udløste protester i den lyseblå lejr. Dommerne gennemså situationen på video, men vurderede åbenbart, at en SønderjyskE-spiller var skyld i Galbraith væltede. Rungsted fik nu momentum, og pressede på, men det vigtige mål til 5-3 blev sat ind på en kontra. Matt Salhany arbejdede sig fri, og til sidst havnede pucken til en fremstormende Mads Eller, der hamrede pucken i kassen. Steffen Frank lukkede målshowet med en scoring i tomt mål til sidst.

Fredag kl. 18.00 er lokalbrag hjemme i Vojens mod Odense Bulldogs, og søndag kommer Herlev Eagles også på besøg i Frøs Arena med kampstart kl. 15.00.

Rungsted – SønderjyskE 3-6 (2-4, 0-0, 1-2)
01.59 0-1 Shawn O’Donnell (Foget, Borring)
12.43 1-1 Gustav Green (Hetta)
14.12 2-1 Morten Jensen (Røndbjerg, Gustafsson)
15.40 2-2 Martin Eskildsen (Boysen, Eller) PP
17.05 2-3 Mathieu Foget (O’Donnell, Little) PP
18.33 2-4 Mike Szmatula (Lyø, Hansen)
45.42 3-4 Rasmus T. Andersson (Jensen, Persson) PP
52.00 3-5 Mads Eller (Salhany, Little)
58.38 3-6 Steffen Frank (Szmatula)
Udv.: RSC 2×2, SE 3×2
Skud: 27-22
Tilskuere: 710

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke