én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fight og fremgang rakte ikke til point

Annonce

SønderjyskE tabte lokalopgøret hos formstærke Odense Bulldogs med 1-4, efter fynboerne kom foran sent i kampen og scorede to gange i tomt mål. En ganske udmærket udekamp, hvor marginalerne var på hjemmeholdets side.

Inden kampen havde cheftræner Mario Simioni betonet vigtigheden af intensitet og fokus på defensiven. Begge dele lykkedes egentlig meget godt, og måske lidt for godt nogle gange. Der var ikke spillet længe, inden Nicolai Bryhnisveen måtte ud sammen med en Odense-spiller efter en lille boksekamp. Og Odenses mål til både 1-0 og 2-1 faldt efter SønderjyskE-udvisninger, som der var lidt for mange af. SønderjyskE havde omvendt blot et enkelt powerplay og manglede også lidt bid i offensiven. Mike Little gik til den i en nærkamp med seks minutter tilbage, og hvordan dommerne kunne taksere det til en høj stok var meget svær at se. Nærmest i samme sekund som Little løb fra udvisningsboksen og ind på isen fik Odense scoret det vigtige 2-1-mål. Et mål som blev gennemset for høj stok på video af dommerne inden det blev godkendt. Havde de da også bare haft muligheden for samme video-granskning ved Littles høje stok.

Tidligt i tredje periode havde Daniel Galbraith med sæsonens første fuldtræffer sørget for 1-1-målet, da han slyngede et skud afsted fra blueline. Pucken sejlede forbi venner og fjender og i mål. Nikolaj Krag havde en gylden mulighed for at bringe SønderjyskE foran, da han blev spillet fri af Gabriel Desjardins. I stedet kom Odense på 2-1 lidt senere. Til sidst i kampen blev Patrick Galbraith taget ud, men det benyttede Odense til at score til både 3-1 og 4-1. SønderjyskE har ellers tre gange i løbet af januar udlignet med målmanden ude til sidst, men i dag gav satsningen ikke pote, selvom det nu havde været ganske fortjent.

Nu venter der en nordjysk cocktail. Fredag gælder det udekampen i Aalborg, og søndag kl. 17.00 er der kampstart i Frøs Arena til hjemmekampen mod Frederikshavn White Hawks.

Odense – SønderjyskE 4-1 (1-0, 0-0, 3-1)
04.37 1-0 Markus Jensen (K.Jensen, Michaud) PP
44.57 1-1 Daniel Galbraith (Gatz, Ahlberg)
56.09 2-1 Kristian Jensen (Merezhko, Thörnberg)
59.30 3-1 Otto Nieminen EN
59.58 4-1 Martin Larsen (Piroutek, Lekkas) EN
Udv.: OB 3×2, SE 7×2
Tilskuere: 1.703

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke