én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fansenes forstærkning får forlængelse

Annonce

Matt Salhany blev hentet ind sent i sidste sæson, da fans og sponsorer ekstraordinært samlede sammen til en forstærkning. Den amerikanske forward gjorde det så godt, at han nu har fået kontrakt for næste sæson.

Det skulle vise sig at være en rigtig god investering, da fans og sponsorer i vinter samlede sammen til en spillerforstærkning.

Ekstraordinære sponsorbidrag og en trøjeauktion betød, at SønderjyskE Ishockey kunne hente Matt Salhany til klubben i sæsonens afsluttende fase, og den 28-årige amerikanske forward leverede helt bogstaveligt fra dag ét – han lavede tre point i sin første kamp.

Det gode indtryk fortsatte, og fans og sponsorer kan nu glæde sig over, at den forstærkning, som de hentede i vinter, er blevet belønnet med en etårig aftale, så han også tørner ud i Frøs Arena i næste sæson.

Direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at Salhany nu er på kontrakt for en hel sæson.

– Vi er dybt taknemlige for, at fans og sponsorer med en ekstraordinær håndsrækning i vinter gjorde det muligt at hente Matt Salhany til klubben, og han betalte tilbage med gode indsatser på isen. Jeg ser frem til en sæson, hvor vi får glæde af hans åbenlyse kvaliteter fra start til slut.

– Han er en elegant og hårdtarbejdende spiller, der har et godt håndledsskud og en næse for mål. Han fylder ikke meget fysisk, men han har en evne til at rage pucken til sig, og han er ikke bange for at komme derind, hvor det gør ondt. Han er topprofessionel og er også et forbillede uden for isen med sin levevis og opførsel. Vi glæder os til at se meget mere til ham i næste sæson, siger Klaus Rasmussen.

Matt Salhany glæder sig over, at opholdet i SønderjyskE Ishockey nu bliver forlænget.

– Jeg er taknemmelig for, at jeg kan blive i SønderjyskE, og jeg glæder mig virkelig meget til at vende tilbage til Vojens. Jeg har valgt at forlænge med SønderjyskE, fordi det er en klub, hvor jeg føler mig hjemme, og hvor jeg føler, at jeg kan udvikle mig og få succes.

– Der er en fantastisk gruppe af spillere i omklædningsrummet, staben står på hovedet for os spillere, og hele organisationen har en super kultur. Det er den perfekte opskrift på at vinde et mesterskab.

– Jeg må også indrømme, at jeg virkelig glæder mig til at opleve holdets fans i hallen. Jeg har kun set dem på video, men der blev jeg virkelig imponeret. Jeg kan slet ikke vente til, at det bliver august, og vi kan komme i gang igen, siger Matt Salhany.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Onsdag D. 27. Oktober 19:45
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober
  FCM
  FC Midtjylland
  3
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke