Eskildsen og Krag med i flot kamp mod OL-guldvinderne

Det danske landshold med Martin Eskildsen og Nikolaj Krag-Christensen på holdet er i gang med forberedelserne til VM. Onsdag aften spillede Heinz Ehlers’ tropper mod de nykårede OL-vindere fra Finland. Danskerne var længe foran, men tabte en tæt kamp efter overtid og straffeslag med 3-4.

Martin Eskildsen var at finde i fjerdekæden, mens den kommende SønderjyskE-spiller, Nikolaj Krag, agerede i tredjekæden. Krag markerede sig stærkt med både et mål og en assist. Målet blev vogtet af sønderjyden Frederik Dichow.Danmark var foran 3-1 efter anden periode, men finnerne fik reduceret og udlignet med blot 52 sekunder tilbage af tredje periode.

Landsholdet er langt fra komplet, og der er præcis en måned  til VM starter i Finland. Allerede i morgen, torsdag, spiller Danmark igen mod VM-værterne, men den kamp afvikles i Rødovre.

Lørdag D. 6. April 14:00