én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Endelig er der kamp igen – Odense Bulldogs kigger forbi fredag aften

Annonce

Det er 29 dage siden der sidst var kamp i Frøs Arena, men fredag aften er der det igen, når Odense Bulldogs kommer på besøg.

For præcis en uge siden spillere SønderjyskE deres første kamp siden den ufrivillige corona-pause, der startede efter kampen mod Herning – den kamp endte som bekendt med en flot 7-2 sejr til de lyseblå og den fine indsats skal der følges op på fredag aften mod Odense.

– Det var rigtigt rart at starte med en sejr i Rødovre, men vi ved også godt at den næste sejr ikke kommer af sig selv for Odense tankede lige masser af selvtillid med deres sejr over Rødovre.
Det er vores anden kamp på en måned og vi kæmper fortsat for at gå rigtig gang i skøjter og lunger. Der er jo ingen tvivl om at vi hellere ville spille nogle flere kampe – men omvendt, så har vi også haft bedre tid til at få indøvet vores spilsystemer og arbejde lidt med vores kondition. Du kan træne alt det du vil, men du kan ikke få samme intensitet som du får under en kamp og jeg kan godt mærke på spillerne at de trænger til at komme i kamp igen.
Humøret på holdet er højt og kan vi fredag aften komme godt ud og være klar fra start, spille simpelt, for vi ved de vil stå tæt i neutral zone, så er der også gode muligheder for 3 point lyder det fra cheftræner Mario Simioni der i samme åndedrag fortæller at torsdagens i særklasse bedste nyhed var at der fra på søndag atter måtte komme op til 1500 fans i hallen igen.

Kampen spilles kl. 18.00 og opgøret kan følges på TV2 play (Favorit og sport)

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Fredag D. 8. Juli 12:00
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke