én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Drugge: Danmark er et dejligt land

Annonce

Oskar Drugge blev tidligere på ugen præsenteret som ny SønderjyskE-spiller. Den svenske back er efter et ophold i Østrig tilbage i dansk ishockey, som han har en forkærlighed for. Tidligere har han både spillet for Herning Blue Fox og Aalborg Pirates, som han vandt mesterskabet med sidste år.

– Jeg kan godt lide befolkningen og livsstilen i Danmark. Det hele er meget afslappet her. Og at Danmark kom i tankerne, da jeg for tre år siden ville til udlandet, hang også lidt sammen med min kærestes far, som er materialemand på det danske landshold. Spillestilen i dansk ishockey passer også godt til mig, forklarer Oskar Drugge.

Sidste år kom han på allstar-holdet efter guldmedaljer med Aalborg og flest point af alle backer i Metal Ligaen. Hele 49 point blev det til i 62 kampe på vej mod guldet.

– Jeg er back og forsøger at spille godt i egen zone, men vil også gerne bidrage offensivt, ikke mindst i powerplay, forklarer han.

Han kender i forvejen Gustav Nielsen fra ophold i klubberne Timrå og Västervik, og forhåbentligt har han også lært resten af holdkammeraterne bedre at kende de sidste par dage. I aften går det nemlig løs med første kamp i Herlev, og fredag venter lokalbraget hjemme mod Esbjerg Energy.

– Jeg glæder mig til at komme i kamp i aften og ikke mindst på fredag på hjemmebane, hvor jeg håber på mange tilskuere på lægterne, siger Oskar Drugge og smiler.

Hent din til billet til fredagskampen her:
https://shop-ishockey.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke