én landsdel
ét sammenhold

Annonce

DM-sølv til U17 – bliver hyldet til tirsdagens kamp

Annonce

For andet år i træk var der DM-sølvmedaljer til Vojens Ishockey Klubs U17-hold. Søndag eftermiddag kunne drengene bryde ud i jubel, da den direkte duel om sølv mod Aalborg blev vundet med 5-4 efter overtid og straffeslag. 

Ved stævnet i Frederikshavn var det Rødovre, som gentog guldtriumfen fra sidste år. Undervejs i turneringen havde VIK-drengene tabt til Rødovre, men vundet over Esbjerg, inden det også blev til sejr mod Aalborg. VIK-målmand Markus Madsen blev kåret til turneringens bedste målmand. Albert Grossmann blev holdets topscorer med fire point, hvilket den kun 14-årige Lucas Althof Christensen også blev noteret for. En flot præstation af hele holdet, som undervejs i sæsonen har sagt farvel til topscorer Peter Truelsen og backen Oliver Nielsen, som begge er skiftet til topklubber i Sverige.

Flere af medaljevinderne skal i aktion onsdag den 22. marts, når den første semifinale i Talentligaen spilles hjemme i Frøs Arena, Vojens. Her møder Vojens i en bedst af tre-serie Esbjerg med kampstart kl. 19.15 og gratis entré.

U17-holdet bliver i øvrigt hyldet på isen i pausen af den sjette kvartfinalekamp mellem SønderjyskE og Esbjerg Energy, tirsdag den 21. marts, hvor der er kampstart kl. 20.15. Har du ikke fået billet til kampen endnu, så hent den her:
https://shop-ishockey.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke