én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Derby-sejr i en kamp med det hele

Annonce

Det holdt hårdt, men efter tre tætte perioder, overtid og straffeslag vandt SønderjyskE lokalopgøret mod Esbjerg med 4-3. En dejlig sejr, som ikke blev mindre dejligt af, den kom i hus med masser af mennesker på lægterne igen.

Efter sit ishockeystop blev Kim Lykkeskov hyldet både før og under kampen på behørig vis, og sammen med familien ved sin side og den gamle holdkammerat, Michael Eskesen, kunne de og de mere end 2.600 andre se en ganske underholdende kamp med offensiv ishockey i højsædet. SønderjyskE fik en drømmestart, da Martin Eskildsen efter tre minutter med en herlig pasning fandt Matt Salhany, som scorede kampens første mål. Der gik dog ikke længe, inden gæsterne havde udlignet.

Efter 1-1-målet udbrød der stillingskrig, men i løbet af anden periode tog SønderjyskE mere og mere over. Esbjerg var dog hele tiden farlige på kontra. Godt hjulpet af et par powerplays, som sendte momentum hjemmeholdets vej. Belønningen kom da den nye back, Anton Öhman, stødte med frem. Mike Szmatula serverede pucken til Öhman, og svenskeren klappede resolut den sorte skive i mål via venstre stolpe. Öhman spillede en rigtig fin kamp. En elegant back, som også kan lave det grove arbejde. Det så man, da han dykkede ned i et skud alene med to modstandere. Tilskuerne kårede ham som Man of the Match.

I slutningen af anden periode vendte Esbjerg kampen på hovedet. Kale Kerbashian slap fri og scorede til 2-2 for gæsterne. Og stik imod spil og chancer, og vel første gang Esbjerg fik etableret et pres i løbet af anden periode, driblede en stærkt spillende Søren Nielsen sig fri og sendte gæsterne foran for første gang i kampen. Det slog dog ikke SønderjyskE ud, og hjemmeholdet kvitterede i starten af tredje periode. William Boysen, der var hurtig over et stolpeskud fra Oliver Gatz, kunne trille pucken de sidste par centimer i mål.

Med lidt over ét minut tilbage af tredje periode fik Esbjerg muligheden i powerplay, men Nicolaj Henriksen i SønderjyskE-målet holdt stand. Heller ikke i overtiden faldt der mål, og så skulle man ud i straffeslag. Her indledte Öhman med at score for SønderjyskE, og da Henriksen reddede to af Esbjerg tre forsøg, så gjorde det ikke så meget, at Shawn O’Donnell brændte sit. Szmatula var nemlig kølig og hamrede pucken op i højre målhjørne.

Længe efter kampen var der sang og glade dage på ståpladserne. Næste fest i Frøs Arena er næste fredag, hvor Aalborg Pirates kommer på besøg kl. 20.15. SønderjyskE skal onsdag dog først en tur til Rødovre.

SønderjyskE – Esbjerg 4-3 OT (1-1, 1-2, 1-0, 1-0)
03.05 1-0 Matt Salhany (Eskildsen, O’Donnell)
07.56 1-1 Valdemar Ahlberg (Grønvaldt)
32.41 2-1 Anton Öhman PP
35.01 2-2 Kale Kerbashian (Grønvaldt, Scheel)
37.51 2-3 Søren Nielsen (Grundtvig, Schultz)
41.23 3-3 William Boysen (Gatz, D.Galbraith)
65.00 4-3 Mike Szmatula STR
Udv.: SE x2, EE x2
Skud: 23-28
Tilskuere: 2.613

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke