én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Boysen forlænger og ser frem til fans i Frøs Arena

Annonce

24-årige William Boysen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Ishockey, og han glæder sig først og fremmest til at spille foran fansene i Frøs Arena.
William Boysen fik vist sig rigtig godt frem i sin første sæson i SønderjyskE Ishockey, og den 24-årige forward kommer også til at tørne ud i lyseblåt i næste sæson.
Her glæder han sig først og fremmest til at spille foran de fantastiske fans i Frøs Arena, idet sidste sæson blev spoleret stemningsmæssigt af Covid19 og de deraf manglende tilskuere på tribunen.
– Det jo ikke nogen hemmelighed, at sidste sæson var anderledes end normalt. Derfor glæder det mig også, at jeg er SønderjyskE-spiller i næste sæson, så jeg rigtigt kan opleve at spille hernede. Primært var det jo fansene, der var savnet i sidste sæson, siger Boysen, der også ser frem til at bygge videre på en opadgående formkurve.
– Grundspillet var rigtig hårdt for os som trup, og personligt var der nogle muligheder, jeg ikke greb i den første halvdel af sæsonen, men lige op til og efter min skadespause var det som om, at noget ændrede sig, og det skal jeg bygge videre på her over sommeren, og når vi starter på is igen til august, siger William Boysen.
Direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at Boysen tager endnu en sæson i lyseblåt.
– Han var en af sæsonens helt store positive overraskelser. Han viste virkelig karakter i de hårde tider, og han fik et større og større ansvar på holdet. Han er en spiller, der kan skabe det uventede, og han fik også lavet nogle vigtige mål for os undervejs. Han var en vigtig spiller, der fik et stort ansvar af Mario Simioni, og han spillede også meget i powerplay. Han skal fortsætte, hvor han slap, og så glæder vi os til at se ham i Frøs Arena efter sommerferien, siger Klaus Rasmussen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke