Borring bombede og blodet flød – SønderjyskE fik matchbold

Der var smæk for skillingen, da den tredje kvartfinale blev afviklet tirsdag aften i Sydjysk Sparekasse Arena. I en tæt kamp vandt SønderjyskE med 4-1. Dermed fører SønderjyskE nu 3-0 i kampe.

Kæden med Mathias Borring, Jacob Schmidt-Svejstrup og William Pelletier var i hopla i aftenens kamp, og så var Mattias Pettersson igen bundsolid i målet. Borring var med i kampens tre første mål, Schmidt-Svejstrup lavede to mål, mens William Pelletier sled og slæbte og end ikke lod sig slå ud af de hårdhændede Rungsted-spillere, der enten rev hjelmen af ham eller tacklede ham ind i banden med hovedet først. Efter den blodige trøje var udskiftet var Pelletier straks klar til næste skift.

Rungsted-spillede gennemgående hårdt, men også fair. Dommerne tillod holdene at gå til den, og det bekom Rungsted bedst i den første halvdel af kampen. Det var som om, at William Boysen fik vækket sine holdkammerater, da han lavede en stor tackling på en modstander. Det gav momentum, og efter flere store Rungsted-chancer kom 1-0-målet efter et kvarters spil.

I anden periode startede Rungsted også godt, og det var ikke imod spil og chancer, at gæsterne fik udlignet. Som kampen skred fik SønderjyskE dog bedre styr på modstanderen, som også sled hårdt på topspillerne. Gæsterne fik blot en enkelt udvisning, men det blev aldrig til et powerplay, da Borring-kæden slog kontra. Schmidt-Svejstrup smækkede pucken op i hjørnet til det vigtige 2-1-mål. En flot dribletur af lynhurtige Borring udløste 3-1-målet fem minutter inde i tredje periode. Rungsted tog over fire minutter før tid keeperen ud i et powerplay, men i stedet kunne Matt Spencer score et undertalsmål i tom kasse. Dermed 4-1 og en sejr, som var noget mere snæver end cifrene antyder.

Fredag spilles kamp fire hos Rungsted. En lyseblå sejr vil sende SønderjyskE i semifinalen med ekspresfart, mens en Rungsted-sejr vil udløse en kamp nummer fem søndag eftermiddag i Vojens med kampstart kl. 14.30.

SønderjyskE – Rungsted 4-1 (1-0, 1-1, 2-0)
14.37 1-0 Jacob Schmidt-Svejstrup (M.Borring, Pelletier)
23.19 1-1 Matthias Asperup (Jensen, Andersson)
30.11 2-1 Jacob Schmidt-Svejstrup (M.Borring, Pelletier)
45.23 3-1 Mathias Borring (Desjardins, Madsen)
57.09 4-1 Matt Spencer SH
Udv.: SE 3×2, RSX 1×2
Skud: 17-33