én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Amerikansk forward forstærker SønderjyskE-offensiven

Annonce

SønderjyskE Ishockey har skrevet en etårig kontrakt med den 28-årige amerikanske forward Mike Szmatula, som tidligere har lavet masser af point i samarbejde med Matt Salhany.

SønderjyskE Ishockey får en amerikansk forstærkning til næste sæson.

28-årige Mike Szmatula har lavet en etårig aftale med SønderjyskE Ishockey, og her bliver han genforenet med Matt Salhany, som også har kontrakt i klubben for næste sæson.

De to kender hinanden særdeles godt fra ECHL-klubben Adirondack Thunder, hvor de i to sæsoner fra 2018 til 2020 udgjorde et særdeles farligt makkerpar, der tilsammen producerede omkring 100 point pr. sæson fordelt ligeligt imellem sig.

Szmatula var i 2019/20-sæsonen på et kort visit i polske GKS Tychy, men ellers er det første gang, at amerikaneren sådan for alvor skal prøve sig af i Europa.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig til at se Mike Szmatula i aktion i Frøs Arena efter sommerferien.

– Mike Szmatula er endnu en offensiv forstærkning, og vi glæder os meget til at se ham i SønderjyskE-trøjen. Vi har brugt vores normale scouting-procedure i forbindelse med handlen, men vi har selvfølgelig også benyttet os af, at Matt Salhany har et indgåede kendskab til ham fra de sæsoner, de spillede sammen. Forhåbentligt kan de to klikke lige så godt her, som de gjorde, da de lavede point på samlebånd i USA og begge endte højt på topscorerlisterne.

– Vi får en hårdtarbejdende spiller, som glæder sig til at prøve sig af i Europa, og når han lige har vænnet sig til klub, holdkammerater og spillestil er jeg sikker på, at han bliver en stor gevinst for os, siger Klaus Rasmussen.

Mike Szmatula har kun hørt gode ting om SønderjyskE Ishockey, og han glæder sig til at begynde et nyt kapitel i Sønderjylland efter sommerferien.

– Jeg glæder mig meget til at komme til SønderjyskE. Jeg har hørt en masse gode ting om klubben, og jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med cheftræner Mario Simioni. Han har virkelig studeret mig som spiller, og efter vi har talt sammen, kan jeg mærke, at han virkelig er en god person og træner.

– Jeg har spillet nogle sæsoner med Matt Salhany, og vi har bevaret vores gode venskab, og han har også fortalt mig, hvor meget han holder af byen, spillerne og staben.

– Jeg er en hurtig spiller, der arbejder hårdt i begge ender af banen, og jeg vil beskrive mig selv som en målscorer, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet med at vinde, siger Mike Szmatula.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke