én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Allstar-spiller forlænger med SønderjyskE

Annonce

Centerspilleren Nikolaj Krag, som kom på allstar-holdet i Metal Ligaen, har forlænget sin aftale med Danmarksmestrene fra SønderjyskE Ishockey frem til 2026.

På vejen mod DM-guldet og pokaltitlen var Nikolaj Krag en stor profil hos SønderjyskE. Det glæder da også direktør Klaus Rasmussen, at landsholdsbobleren har forlænget sin aftale.

– Nikolaj er en god dreng med de helt rigtige værdier, og det er dejligt, at han og familien er faldet så godt til i Sønderjylland. Han har gennemgået en stor udvikling i den lyseblå trøje. En vindertype og topcenter i Metal Ligaen. Han spiller med et stort overblik og kan altid finde den frie mand, men også vejen til målet, siger Klaus Rasmussen.

Den 25-årige Krag var SønderjyskE’s topscorer i grundspillet, og i slutspillet var han manden bag nogle af de afgørende mål med overtidsmål både i semifinalen og finalen. I alt har han over to sæsoner spillet 109 kampe for SønderjyskE og lavet 44 mål og 102 point.

– Jeg er rigtig glad for at kunne underskrive en to-årig kontrakt med SønderjyskE. Vi har haft en fantastisk sæson, og nu hvor man begynder at have fordøjet det hele lidt, så glæder man sig bare endnu mere til at se alle gutterne igen og komme i gang med en ny sæson, hvor vi også skal prøve kræfter med Champions Hockey League, siger Nikolaj Krag.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke