én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Alle mand i hallen – søndag er der derby imod lokalrivalerne fra Esbjerg Energy

Annonce

Det blev desværre til et overtidsnederlag i den første DM kvartfinale i fredagens derby imod lokalrivalerne fra Esbjerg Energy, men allerede søndag aften kan der tages revanche når vestjyderne gæster Frøs Arena.

SønderjyskE leverede en flot udebanekamp og havde fortjent en bedre skæbne, men værterne udnyttede en overtidssituation små to minutter før slutsignalet og fik dermed fremtvunget en overtid, som de desværre også udnyttede til egen fordel – det kan der dog rettes op på søndag aften kl. 19.

– Jeg synes spillerne leverede en rigtig god udebanekamp. De arbejdede stenhårdt og jeg synes at der er flere gode elementer som vi kan tage med os til opgøret søndag aften. Bla. udførte vores boxplay et fremragende stykke arbejde.
Det ville være fint om en vi blev en anelse skarpere foran mål når vi får chancen, men overordnet set er jeg godt tilfreds.
Det var en rigtig intens playoff kamp med masser af fight på isen og en rigtig god stemning på lægterne. Det var imponerende at se alle de lyseblå trøjer nede i hjørnet. Nu ser jeg frem til kampen søndag aften og her håber jeg at der bliver lige så meget knald på tribunen, så spillerne kan mærke “den ekstra mand” lyder det fra cheftræner Mario Simioni.

Kampen spilles kl. 19.00 og billetter til kampen købe lige HER

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. April 15:30
  VB
  Vejle Boldklub
  VS
  Sønderjyske
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 18. Marts
  SJE
  Sønderjyske
  1
  :
  1
  Nykøbing FC
  NFC

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke