én landsdel
ét sammenhold

Annonce

All Star back fortsætter i SønderjyskE

Annonce

All Star back fortsætter i SønderjyskE

Den sympatiske og altid storsmilende Gustav Nielsen tager endnu en sæson i SønderjyskE Ishockey

Hvilken debutsæson i den danske ishockeyliga, Metal Ligaen, for den dengang 24årige Gustav Nielsen. Han blev lige så hurtigt som skøjteløbet en markant og stærk profil i den lyseblå defensiv. I januar vandt han sammen med resten af truppen det danske pokalmesterskab ved Metal Final4 stævnet i Aalborg.
I april kronede han så en kanonsæson med det danske mesterskab og en imponerende plads på Metal Ligaens All Star-hold 2023/24.

Der er ikke noget at sige til, at adm. direktør Klaus Rasmussen er ovenud tilfreds med forlængelsen af den skøjtestærke svensker:

– Vi er meget glade og tilfredse med at Gustav igen er med på rejsen. Han har ganske enkelt taget Metal Ligaen med storm. Han leverer altid en hård arbejdsindsats, hans skøjteløb er jo eminent og så møder han altid op med godt humør. Det smitter på den gode måde til holdkammeraterne.

– Gustav Nielsen er en ønskespiller både på- og udenfor isen, og med forlængelsen har vi grundstammen i defensiven på plads til den kommende sæson, fastslår Klaus Rasmussen.

Gustav Nielsen, der forventes at møde op i løbet af juli måned, spillede før skiftet til SønderjyskE for barndomsklubben Hudiksvalls HC i HockeyEttan, og inden da blev det blandt andet til fem år i traditionsklubben Timrå IK, hvor han nåede at spille otte kampe i SHL samt kampe i HockeyAllsvenskan.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke