én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Årets Spiller forlænger med SønderjyskE

Annonce

SønderjyskE Ishockey har forlænget kontrakten med Valdemar Ahlberg, som har underskrevet en to-årig aftale.

Den 24-årige wing fik i sin første SønderjyskE-sæson sit store gennembrud i Metal Ligaen med 43 point i 54 kampe. Kun fem danske spillere lavede flere point end ham i grundspillet. De gode præstationer kastede også hæder af sig, da supporterklubben kårede ham som Årets Spiller.

– Det var et let og oplagt valg at forlænge med SønderjyskE. Jeg er glad for at være i klubben, og at trænerstaben tror på mig og viser mig tillid har udviklet mig meget denne sæson, siger Valdemar Ahlberg.

Barndomsskøjterne blev snøret i Gentofte, og så nåede han også at spille juniorishockey i Sverige og USA, inden det blev til tre sæsoner i Esbjerg.

– Jeg bor i Haderslev og har fundet mig godt til rette. Min kæreste og familie er også glad for at jeg fortsætter i lyseblåt. Jeg glæder mig allerede nu til at løbe på isen igen foran vores fantastiske publikum, forklarer han.

Smilene er også store hos direktør Klaus Rasmussen.

– Vi havde store forventninger til Valdemar, da vi hentede ham til klubben, og dem har han indfriet fra den første dag. Han har lagt et lag på sit spil, og det er helt naturligt, at vi bygger videre på den udvikling. Og så er han en god dreng, som arbejder hårdt, hvilket passer ind i vores DNA, siger Klaus Rasmussen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke