én landsdel
ét sammenhold

Annonce

5 grunde til at komme i Frøs Arena på fredag

Annonce

SønderjyskE spiller mod Herning Blue Fox hjemme i Frøs Arena i Vojens, fredag den 25. november kl. 20.00. Vi har her samlet nogle grunde til at du skal komme afsted og se ishockey live.

* Der er tale om et vaskeægte topopgør. SønderjyskE indtager andenpladsen, mens rekordmestrene fra Herning er nummer ét. Det bliver ikke meget bedre.

* Det er også et opgør mellem de to mest vindende klubber i nyere tid.  Rekordmestrene fra Herning har vundet 16 DM-titler, mens SønderjyskE har ni styk. De to klubber byder som regel hinanden på tætte og seværdige kampe.

* Mon ikke vi bliver mange igen og en fin stemning. Vi var over 2.800 tilskuere sidste fredag og dermed var der tale om en sæsonrekord. Til Herning-kampen kommer der med sikkerhed også en masse udebanetilhængere, og de skaber som regel en god atmosfære.

* Mangler du julegave-ideer, så besøg boderne. Merchandiseboden har flotte SønderjyskE-vinglas og andre spændende varer på hylden. Supporterklubben har også varer at byde på, og så kan du også støtte Movember-indsamlingen. Elever fra VGIE er også i arenaen for at samle penge ind til julehjælp for Dansk Folkehjælp.

Hent din billet her:
https://shop-ishockey.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke