én landsdel
ét sammenhold

Annonce

5-3-sejr: Hawaiihockey ved Strandvejen

Annonce

SønderjyskE konsoliderede førstepladsen i Metal Ligaen med en fin udesejr på 5-3 hos Rungsted Seier Capital. Det var en kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage, og hvor SønderjyskE var skarpest i powerplay, da det hele skulle afgøres i det nordsjællandske.

Det lignede meget Odense-kampen, da Rungsted i starten af anden periode udlignede til 2-2. SønderjyskE havde indtil da domineret opgøret stort, men stik imod spil og chancer stod der pludselig helt lige på tavlen. På et tidspunkt i første periode var de lyseblå foran 2-0 efter en skudstatistik på 12-2. Det var ikke kun målt på skud, at SønderjyskE dominerede. På faceoff-pletten vandt SønderjyskE over 60 % af duellerne. Det gjorde Anders Biel også efter fem minutter, da han helt rent vandt faceoffen ud til Daniel Kønig, som fornemt klaskede pucken ind til 1-0 i sin kamp nummer 502. Charlie Combs scorede for femte kamp ud af fem mulige, da han lavede 2-0-målet.

På 2-0-målet var der igen assist til Biel – og så til Valdemar Ahlberg, som blandt modstanderne havde sin 18-årige lillebror, Conrad Ahlberg. Rungsted kunne kun mønstre 16 markspillere i holdopstillingen, mens SønderjyskE rullede på med fire kæder, selvom Mathias Borring og Alex Lavoie fortsat er skadet. Efter 2-2-målet svarede SønderjyskE hurtigt igen med en scoring af Nikolaj Krag, der udnyttede Villiam Haags gode forarbejde. Rungsted fik udlignet med en styring i powerplay, men heldigvis kunne SønderjyskE også spille overtal. Generelt bølgede det frem og tilbage – til tider lidt for rodet. Martin Eskildsen kaldte det hawaii-hockey under tv-interviewet i anden pause.

I starten af tredje periode faldt kampens afgørende mål. Igen havde Villiam Haag, der misbrugte et straffeslag i midterperioden, næstsidste stav på. William Boysen kunne slå returpucken i mål til 4-3. SønderjyskE var nu i god kontrol, men der skulle lige klares et Rungsted-powerplay. Kort efter fik SønderjyskE i stedet muligheden i overtal. Her slog Krag til efter Boysen serverede pucken på et sølvfad. Dermed to mål til Krag på sin gamle hjemmebane og en placering helt fremme på Metal Ligaens topscorerliste. Krag er på syv point, mens Combs, Haag og Boysen er på seks. Rungsted spillede seks mod fire de sidste to minutter af kampen. Nicolaj Henriksen lavede et par flotte redninger, og så var sejren i hus. “Nicolaj, Nicolaj, Nicolaj” gjaldede det fra medrejsende SønderjyskE-supportere, som fik en underholdende kamp at se på.

En perfekt optakt til tirsdagens svære hjemmekamp mod Herning Blue Fox. Der er kampstart kl. 20.00, og med en sejr kan SønderjyskE tage et stort skridt frem mod en plads i Metal Final 4.

Rungsted Seier – SønderjyskE 3-5 (1-2 2-1 0-2)
04.51 0-1 Daniel Kønig (Biel)
11.25 0-2 Charlie Combs (Biel, Ahlberg)
17.40 1-2 Lucas Andersen (Setkov)
23.13 2-2 Nick Moutrey (Andersen)
24.10 2-3 Nikolaj Krag (Haag, Lyø)
30.31 3-3 Gustav Green (Fredriksson, Madsen) PP
42.43 3-4 William Boysen (Haag, Little) PP
56.53 3-5 Nikolaj Krag (Boysen, Little) PP
Udv.: RSC 6×2, SE 6×2
Skud: 19-29
Tilskuere: 787

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke