én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sejr i Esbjerg efter 4 mål på 4 minutter

Annonce

For anden udekamp i træk scorede SønderjyskE fire mål og hentede tre point. Denne gang gik det ud over Esbjerg Energy, som ellers var foran i lokalopgøret, men på fire scoringer i anden periode vandt sønderjyderne 4-1.

Sejren var ikke det eneste positive i aftenens kamp. Efter en længere skadespause var Yannick Vedel, Rasmus Lyø, Mikkel Jensen alle tilbage på holdkortet. Også Anders Biel var med igen.

Esbjerg startede bedst og kom foran efter fem minutter på en scoring, der lugtede gevaldigt af offside. Det forblev periodens enlige mål, selvom begge hold kom frem til nærgående forsøg. Tilbagevendte Yannick Vedel markerede sig med et par farlige afslutninger. Midtvejs i anden periode vendte opgøret på hovedet. SønderjyskE scorede tre mål på blot 72 sekunder. Mike Little åbnede målscoringen, og Shawn O’Donnel stod for føringsmålet. Efterfølgende serverede Mathieu Foget med sit fornemme overblik pucken til Rasmus Lyø, som resolut firsttimede pucken under Esbjerg-målmand Thomas Lillie.

Nu var hjemmeholdet groggy, og O’Donnel var ikke færdig med at lave mål på sin gamle hjemmebane. Foget afdriblede igen et par modspillere, og skuddet fra ham ramte på vejen ind O’Donnel. Dermed 1-4 på tavlen, og det var også stillingen inden tredje periode. Spændende blev det aldrig til sidst. Dertil tog et frustreret Esbjerg-hold alt for mange udvisninger. Nicolaj Henriksen blev i målet noteret for 35 redninger på 36 skud. Det blev fejret behørigt af de mange medrejsende sønderjyder.

Allerede søndag gælder det jagten på flere vigtige point i Metal Final4-kapløbet. Kl. 15.00 starter kampen i Frøs Arena mod Herning Blue Fox. Opgøret er Veteran Match 2021, og SønderjyskE spiller i camouflage-trøjer, som du kan vinde, hvis du deltager i lotteriet i arenaen. Pengene fra salget går til at støtte de danske soldaterveteraner.

Esbjerg – SønderjyskE 1-4 (1-0, 0-4, 0-0)
04:49 1-0 Søren Nielsen (Grundtvig)
30:39 1-1 Mike Little
31:24 1-2 Shawn O’Donnell (Frank)
31:51 1-3 Rasmus Lyø (Foget)
34:48 1-4 Shawn O’Donnell (Foget)
Udv.: EE 7×2, SE 2×2
Skud: 36-44
Tilskuere: 2382

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke