én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ny transitionstræner brænder for talentudvikling

Annonce

Mohammed Hamad har arbejdet med talentudvikling i SønderjyskE siden 2016, og nu ser han frem til at blive transitionstræneren, der skal binde overgangen fra talent til 3F Superliga sammen.

Det bliver 36-årige Mohammed Hamad, der fremover bliver transitionstræner i SønderjyskE Fodbold, efter Simon Poulsen er blevet forfremmet til assistenttræner for 3F Superligaholdet (læs den nyhed her).

Hamad, der er vokset op og bor i Sønderborg, har tidligere spillet for HFK og SønderjyskE, og siden 2016 har han været ansat i talentafdelingen i flere funktioner.

Han har været U14-, U15- og U17-træner. Desuden har han været individuel træner og ungdomsudviklingstræner, og senest har han været Head of Coaching og rekrutteringsansvarlig på ungdomssiden.

Fremover bliver han transitionstræner samtidig med, at han fortsætter som rekrutteringsansvarlig for ungdom, hvor han skal arbejde tæt sammen med analytiker Søren Frederiksen og Head of Player Development and Recruitment, Joe Manns, i dagligdagen.

Mohammed Hamad glæder sig til at blive en del af det sønderjyske setup, når spillerne møder ind fra den 21. juni.

– Jeg er rigtig glad, for at jeg har fået den her mulighed, og jeg glæder mig bare til at komme i gang. Jeg brænder for talentarbejdet, og jeg ser særligt meget frem til at arbejde med de ungdomsspillere, der skal op omkring 3F Superligaholdet, hvor jeg skal arbejde med dem til træning både kollektivt og individuelt. Jeg skal forsøge at være med til at give dem det skub, der kan være med til at få dem igennem til klubbens førstehold.

– Jeg tager hul på mit sjette år i klubben, og jeg har været vidt omkring i talentafdelingen, så jeg har lært meget og kender klubben særdeles godt, og jeg føler mig godt rustet til opgaven. Det er en kæmpe fordel, at jeg har et stort kendskab til klubben, og jeg kender til den måde, vi arbejder på i talentafdelingen, og jeg kan derfor være med til at binde det hele sammen mellem talent og 3F Superliga.

– Vi er ved at bygge noget spændende op i SønderjyskE, og jeg glæder mig til at arbejde videre på det, vi er på vej henimod. Nu er vi flere, der har forlænget i flere sæsoner, og jeg tror, at vi i teamet kan udrette noget stort sammen, siger Mohammed Hamad.

Hamads kontrakt løber frem til 30. juni 2024. Han vil sideløbende med jobbet som transitionstræner og rekrutteringsansvarlig for ungdommen tage P-trænerlicensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Mandag D. 2. August 19:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  FC Nordsjælland
  FCN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Club Friendlies
  Torsdag D. 8. Juli
  CAP
  Casa Pia
  2
  :
  0
  SoenderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke