U15-liga på ferie efter en god sæson

U15-liga sluttede af med et nederlag

U15-liga har været gennem en god udvikling løbende i denne sæson, men desværre lykkedes det ikke at få en sejr i hus i sæsonens sidste kamp onsdag aften i Haderslev. Her mødte HFK/SønderjyskE Esbjerg FB og måtte se sig slået med 3-4 efter en 2-1 føring ved pausen. Målscorere for HFK/SønderjyskE var Noah Musaefendic, Ashkan Umut og Alexander Damsgaard.

-Vi runder turneringen af på en rigtig ærgerlig måde og Esbjerg vinder fortjent. De investerer mere for at få sejren end os, og vores udtryk mangler en del på særligt sammenhold, mod og aggressivitet. Vi kommer til at spille for direkte på bolden og får ikke løst Esbjergs pres samtidig med, at vi ikke får sat vores pres ordentlig over længere perioder, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.

Men når kampen kommer lidt på afstand kan cheftræneren dog se positivt tilbage på sæsonen:

-Vi kan se tilbage på en rigtig god sæson og en flot udvikling individuelt og som hold, men vi er samtidig ærgerlige over, at vi ikke fik den rundet bedre af, sagde Michael Meyhoff.

U15-liga slutter på 8. plads midt i rækken med mindre Lyngby vinder med fire mål i deres sidste kamp i Randers på lørdag.