én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold henter back i liga-topklub

Annonce

SønderjyskE Damehåndbold opruster med tilgangen af venstrebacken Olivia Simonsen, der kommer fra liga-topklubben Herning-Ikast Håndbold.

SønderjyskE Damehåndbold er godt i gang med at opruste til den kommende sæson i Bambusa Ligaen.

Klubben har allerede præsenteret ligaspillerne Lea Hansen og Louise Ellebæk, der begge kommer til SønderjyskE Damehåndbold fra top seks-ligaklubben Silkeborg-Voel KFUM, og nu er den tredje liga-tilgang faldet på plads.

SønderjyskE Damehåndbold har lavet en toårig kontrakt med venstrebacken Olivia Simonsen, der kommer til klubben fra Herning-Ikast Håndbold, der i denne sæson sluttede som nummer tre i grundspillet.

Sportschef og cheftræner Peter Nielsen er meget glad for tilgangen af den 21-årige back, som han har haft i kikkerten længe.

– Så lykkedes det endelig. Jeg har forsøgt at få hende til SønderjyskE siden starten af 2020, så det er en spiller, vi har fulgt tæt i to år. Jeg synes, hun er rigtig spændende, og hun har nogle meget store defensive kvaliteter, som hun også har vist i Herning-Ikast Håndbold, og når hun har fået chancen i angrebet, har hun også vist kvaliteter på venstre back. Hendes andenbølge-spil er godt, hun har et godt overblik, hun er farlig, og så kan jeg godt lide, at hun er kompromisløs i sit spil.

– Selv om hun er en ung spiller, har hun allerede oplevet meget på håndboldbanen. Nu skal hun ud og stå på egne ben med et stort ansvar i Arena Aabenraa, men det er jeg meget tryg ved. Hun kommer til SønderjyskE med ambitionen om at blive bedre og få en stor rolle, og jeg er helt sikker på, at hun vil falde godt ind i en trup, som virkelig fungerer, men samtidig også skal være med til at flytte os fremad. Jeg synes, vi har fundet en ganske komplet spiller, som trods sin alder har masser af erfaring fra top fire i Danmark, og jeg glæder mig rigtig meget til at se Olivia Simonsen i den lyseblå trøje, siger Peter Nielsen.

Olivia Simonsen ser frem til at skifte til SønderjyskE Damehåndbold til sommer.

– Jeg har valgt SønderjyskE, fordi jeg synes, klubben er i gang med en spændende udvikling, og den har store ambitioner, som jeg kan se mig selv i. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, og jeg tror på, at SønderjyskE kan etablere sig i ligaen.

– Jeg håber, at jeg med mit skifte til SønderjyskE kan tilegne mig en større rolle på banen og udvikle mig yderligere som spiller og person, siger Olivia Simonsen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke