Sejr i den første kvartfinale i Sydbank Pokalen

SønderjyskE vandt den første kvartfinale i Sydbank Pokalen, da Hvidovre IF blev besejret 1-0 på Sydbank Park. Mads Albæk med en scoring, der må være en varm kandidat som Årets Mål i pokalturneringen.

Måske det store Emil Frederiksen-banner, der hænger bag Sydbank Parks nordtribune, snart får selskab af et banner med Mads Albæk.

Midtbanespillerens mål fem minutter før tid mod Hvidovre IF må i hvert fald være en varm kandidat til Årets Mål i pokalturneringen i 2021/22-sæson – en ære, der tilfaldt holdkammerat Emil Frederiksen i 2019/20-sæsonen.

Bedst som det lignede en 0-0 kamp tog indskiftede Albæk sagen i egen hånd – eller fødder – og bragede bolden op i krydset fra 25 meters afstand. Et aldeles fremragende mål.

Målet gjorde forskellen i en lige kamp, hvor Hvidovre ellers havde haft de største chancer – to gange ramte de træværket i anden halvleg.

Albæks mål løste op for en masse ting, og både Emil Frederiksen og Kristofer Kristinsson var tæt på at udbygge føringen i slutminutterne.

Med 1-0 sikrer vi os et godt udgangspunkt før returopgøret i Hvidovre på fredag.

Tak for opbakningen til de 1.603 tilskuere i årets sidste kamp på Sydbank Park.

FAKTA
SønderjyskE-Hvidovre IF 1-0 (0-0)
1-0 Mads Albæk (86.)

SønderjyskE’s hold: Nicolai Flø – Robin Schouten, Stefan Gartenmann, Maxime Soulas, Søren Reese, Jeppe Simonsen (58./Marc Dal Hende) – Rasmus Vinderslev, Victor Mpindi (80./Mads Albæk), Emil Kornvig (80./Emil Frederiksen) – Kristofer Kristinsson, Faris Moumbagna (69./Daniel Prosser)

Lørdag D. 24. Februar 14:00