Søg

Akademi

akademi_051016

Haderslev Idrætsakademi

HIA_logo

Homepage knap Facebook knap

INFO
Haderslev Idrætsakademi er for unge som har afsluttet 9. klasse og der vil satse 100 % på deres idræt, uden at miste muligheden for en solid uddannelse.
Idrætsgrenene du kan vælge imellem er fodbold (drenge), svømning, håndbold, ishockey og multisport. Tilmelder du dig Haderslev Idrætsakademi, skal du tage en ungdomsuddannelse eller 10. klasse på en af de skoler du kan se under feltet ‘uddannelse’ på www.hia.dk. Samtidig skal du træne i akademiregi og i en af vores samarbejdsklubber. Træningen bliver varetaget af højt kvalificerede trænere, der sikrer dig de bedste udviklingsmuligheder indenfor din idræt. HIA har til huse i Haderslev Idrætscenter.

Akademileder Calle Stenger
Mobil: +45 23 44 05 91
E-mail: calle@hia.dk


Sønderborg Talent Akademi

STA_logo

Homepage knap Facebook knap

INFO
Elite miljøet på Sønderborg TalentAkademi har i opstartsåret 2014-15 bestået af 4 linjer – håndbold, fodbold, volleyball og en almen fysisk linje – repræsenteret ved begge køn. Der arbejdes desuden på opstart af en volleyball linje fra august 2015 og en badminton linje fra august 2016. Udover den sportslige forskellighed, ses også en forskel i alder (15 til 19år), modenhed, mentalitet og fysik. Denne differentiering er en vigtig og givende del af Sønderborg TalentAkademi, hvor vi ligger op til at spillerne lærer og lader sig inspirere af hinanden. Typisk foregår læring fra den mere rutinerede til den mindre rutinerede, men selv i den proces foregår der også læring den modsatte vej i form af italesættelse af tavs viden og selvrefleksion. Et mål for Sønderborg TalentAkademi er, at udvikle en træningskultur, hvor bl.a. udøverlæring er en anerkendt måde at forbedre træningen, og hvor sportsfolkene opfordres til at stå til rådighed for hinanden.

Akademileder Michael Willemar
Mobil: +45 23 47 07 70


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus