Søg

Weekenden startes i SE Arena

Jesper Klitgaard, 21. september 2017, kl. 17:00

SønderjyskE Ishockey byder sammen med fredagens kampsponsor, Broager Sparekasse, til en god gang fredagshockey og omdanner for en stund SE Arena til tyrefægterarena, når Rødovre Mighty Bulls ligger vejen forbi.

Det er den første af tre kampe på seks dage som løber af stablen fredag aften, et hårdt program, men med den flotte og fortjente sejr over Esbjerg Energy i tirsdags, er det et topmotiveret mandskab som cheftræner Dan Ceman sender på isen fredag.

– Det var dejligt, at vi efter en dårlig første periode kvitterede med to gode perioder mod Gentofte sidste fredag. Vores trofaste publikum var med til at bære os frem, og det er en af de fordele man har, når man spiller på hjemmebane, lyder det fra cheftræneren, som også til sin store fornøjelse så spillerne fortsætte de gode takter forleden i Esbjerg.

Rødovre møder op i Vojens med en stærk sejr over Odense, og er et hold som både spillere og trænere har stor respekt for.

– Rødovre kommer med selvtillid efter en 2-0-sejr over Odense Bulldogs. Det bliver som altid en kamp med masser af fart, når modstanderen er Rødovre. De er som altid et hårdtarbejdende og godt skøjtende hold med gode danske profiler som Jannik Karvinen, Rasmus Astrup og Matthias Asperup. De har måske ikke helt så meget bredde, som tidligere, og det bliver spændende at se, om de modsat tidligere sæsoner spiller med tre kæder mod os

Samme toner lyder fra Thomas Spelling, som forudser en tæt affære, men at SønderjyskE skal fokusere på egne evner og eget spil.

– Vi skal forsætte hvor vi slap i Esbjerg, og så skal vi være klar på et Rødovre holder det skøjter meget og arbejder stenhårdt. Og så skal vi igen forsøge at spille 60 gode minutter, lyder det afsluttenede fra Spelling, som sammen med holdkammerater, trænere og forhåbentlig en masse feststemte tilskuere kan se den første puck blive smidt kl 19:30 i SE-Arena

Kampsponsor:


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus