Søg

Vojens-legende bliver ny assistenttræner

Jacob Ravn, 18. maj 2019, kl. 5:30

Det bliver et særdeles velkendt ansigt, der erstatter Søren ”Tiffi” Nielsen på trænerbænken i SønderjyskE Ishockey. Jan Jensen bliver assistenttræner for Mario Simioni i næste sæson.

Han behøver ingen nærmere introduktion for dem, der har fulgt med i Vojens IK og SønderjyskE Ishockey igennem de seneste 25 år.

Jan Jensen har været et velkendt ansigt i Vojens-klubben siden starten af 1990’erne, og fremover vil ”JJ” være at finde i udskiftningsbænken hos SønderjyskE Ishockey.

Det bliver nemlig 43-årige Jan Jensen, der afløser Søren ”Tiffi” Nielsen som assistenttræner i klubben, og dermed bliver stafetten givet videre fra én sand klubmand til en anden.

Sportschef Kim Lykkeskov glæder sig over, at Jan Jensen, der er tidligere kamprekordindehaver i VIK/SønderjyskE, nu er klar på trænerbænken i SønderjyskE.

– Det er en rigtig glædelig nyhed og en vigtig brik i puslespillet. Det vigtigste har været at få en mand ind, der kender klubben, og som har DNA’et, og det har Mr. Vojens, som Jan blev kaldt i sine aktive dage. Han kender klubben ud og ind, og selv om det er hans første trænerjob i seniorhockey, bringer han en masse erfaring fra sin aktive karriere og mange år som ungdomstræner, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Kontrakten løber i første omgang et år, men begge parter håber og forventer, at det kun er startskuddet til et længerevarende samarbejde.

– Det vil være dejligt, hvis det her kan være starten på et samarbejde over flere år, hvis det går, som vi tror og forventer. Vi vil gerne have noget stabilitet på trænerpositionen, og Jan kender klubben, miljøet og folkene på holdet. Vi glæder os til at få ham med ombord, siger Kim Lykkeskov.

For Jan Jensen er det stort at vende tilbage til det hold, som han selv repræsenterede i så mange år, inden han stoppede med en guldmedalje i 2009.

– Jeg er glad og stolt over, at jeg har fået den her mulighed i SønderjyskE, hvor jeg er vokset op og spillede så mange år. Efter nogle spændende år med ungdomshockey og talentudvikling glæder jeg mig til at prøve mig selv af på en ny hylde. Det er et fedt projekt, som SønderjyskE har gang i, og forhåbentligt bliver det også til flere år, siger den kommende assistenttræner.

Jan Jensen har, siden han stoppede sin aktive karriere, primært været tilknyttet Vojens IK som træner, og han har sideløbende været assistenttræner på det danske U16-landshold.

Når han bliver fuldtidsansat i SønderjyskE, vil han fortsat have enkelte opgaver med talenterne i Vojens IK.

Foto: Marc Andersen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus