Søg

Viljen fik stjernerne til at falme

Jesper Klitgaard, 15. september 2017, kl. 22:04

SønderjyskE spillede en jævn skidt første periode, men viljen til at ville vinde endte til sidst med at give de lyseblå en fortjent sejr over topholdet fra Gentofte, der måtte se sig slået med 3-2 efter forlænget spilletid og straffeslag
Det var en taktisk indledning fra begge mandskabers side, hvor SønderjyskE havde pucken mest, dog uden at kunne skabe det helt store chancer. Gentofte stillede op med en kompakt defensiv, som de lyseblå indledningsvis havde svært ved at bryde igennem, hvor Martin Eskildsen var tættest på, men måtte se sit forsøg blokeret.
Det måtte Ville Järvinen til gengæld ikke, da han skøjtede igennem den sønderjyske defensiv og udplacerede Joni Myllykoski i det sønderjyske mål.
Det fik hjemmeholdet længere frem på isen, og de forsøgte at lægge et højt pres på gæsterne, men uden af det gav de helt store chancer. Sådan en behøvede Luis Blak Olsen nu heller ikke, da han efter faceoff slyngede pucken mod mål og ind bag Myllykoski til en to-måls føring til gæsterne, en føring som holdt perioden ud.

SønderjyskE kom ud med et langt bedre udtryk til starten af de midterste tyve minutter, hvor der blevet angrebet med en større vilje og desperation end i kampens indledning. Det blev til flere nærgående forsøg, flere gode tacklinger og generelt et højere tempo.
Gæsterne havde nok at gøre med at spille pucken ud af egen zone, men var også momentvis ganske farlige i deres omstillinger, men Joni Myllykoski havde et par gode indgreb som holdt gæsterne fra at kunne bringe sig yderligere foran.
Derfor var det også ganske fortjent som perioden skred frem, at det var SønderjyskE som kunne reducere, da Anders Førster var først over en retur og fra tæt hold kunne slå pucken ind bag Teemu Seppänen. Det gav lidt mere momentum til de lyseblå og var også anledningen til en del frustrationer hos de gæstende stjerner, som dog kunne gå til anden pause med en spinkel et-måls føring.

Billedet var lidt det samme i starten af tredie periode, hvor det var SønderjyskE som dominerede i både puckbesiddelse og chancer, hvor Thomas Spelling var tæt på, men hans gode skud tog overliggeren istedet for at gå ind. Kort efter var Steffen Frank også tæt på, men det forblev ligeved og næsten.
Sådan gik det dog ikke da Greg Gibson satte staven på en flot pasning fra Jace Coyle og kunne dermed fortjent udligne gæsterne føring.
Det gav mere blod på tanden til hjemmeholdet, hvor Søren Dau var millimeter fra at bringe hjemmeholdet foran, Greg Gibson var her der og alle vegne og hvor holdet i det hele taget spillede, ja som et hold.
SønderjyskE havde flere gode chancer, Gentofte ligeså, men kampen måtte ud i forlænget spilletid. Her var Thomas Spelling og Jace Coyle begge tæt på at gøre sig selv til matchvinder, men Temmu Sepänen tog sig flot af de nærgående forsøg. Derfor sluttede den forlængede spilletid og kampen måtte derfor ud i straffeslag. Her scorede både Kevin Henderson og Greg Gibson, og da Joni Myllykoski tog sig af to af gæsternes forsøg, ja så vandt SønderjyskE til sidst med 3-2 over topholdet.

Kampen i tal: SønderjyskE – Gentofte stars 3-2 (0-2,1-0,1-0,0-0,1-0)
09:16  0-1 Ville Järvinen PP1
14:45  0-2 Luis Blak Olsen
33:12  1-2  Anders Førster ass Justin Hache PP1
45:37  2-2 Greg Gibson ass Jace Coyle & Thomas Spelling.
65:00 3-2  Greg Gibson PS

 

Udvisninger:

SønderjyskE 7 x 2
Gentofte Stars 5 x 2

Tilskuere: 2027 i SE-Arena

Foto: A.Stollig

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus