Søg

Vi skal op på hesten igen

Jesper Klitgaard, 9. september 2017, kl. 9:19

Langt de fleste der forlod SE Arena i går aftes, fik ikke det resultat de havde håbet på da Herning Blue Fox tog sejren og dermed de tre første point i sæsonen med hjem til heden. Det var heller ikke en tilfreds cheftræner som kunne gøre status over hvad han havde set fra sit mandskab.
– Vi fik en god start og spillede godt de første ti minutter, men så tog vi en af flere unødvendige udvisninger, udvisninger som igennem hele kampen gjorde ondt på os. De scorede kort efter, og det var som om at vi ikke kom tilbage på rette spor efter det, det tog lidt vinden ud af vores sejl, konstaterede Dan Ceman, som også kunne se tilbage på en kamp hvor det indøvede spilsystem ikke fungerede som det har gjort indtil nu i optaktssæsonen.
– Der var noget i vores system som vi ikke gjorde rigtigt. Samarbejdet mellem vores forsvar og vores angreb fungerede ikke som det skulle, og Herning blev ved med at prikke pucken forbi vores angribere og dermed lagde de pres på os ved at spille simpelt ud af deres egen zone. Det frustrerede os og fik os til at forsøge at lave de svære spil, istedet for at falde tilbage til vores system. Det gør det noget sværere og selvom vi havde et par gode chancer skabt på individuelle aktioner, så fik vi ikke skabt det konstante pres vi ønskede, lød det fra Cheftræner Ceman.

Selvom det ikke gik som ønsket, kunne Dan Ceman se perspektiver til de kommende kampe, hvor Hvidovre og Gentofte bliver modstanderne.
– Nu skal vi se en masse video fra kampen, og så skal vi justere nogle ting hist og her. Vi skal huske på at det er en proces vi står midt i. Det er et nyt system og en flok nye spillere, så det er naturligt at der skal justeres. Samtidig var det også et “reality-check” for os, vi var tilfredse med to sejre i træk og måske derfor manglede vi lige den sidste desperation, den sidste vilje. Det går ikke når vi møder et så stærkt hold som vi gjorde i aften, og så kommer man ned på jorden igen. Det skal vi lære af af og vi skal op på hesten igen og arbejde stenhårdt videre, afsluttede Dan Ceman.

 

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus