Søg

Udligningen er en realitet

Jesper Klitgaard, 15. marts 2019, kl. 22:21

SønderjyskE var den ene part af en spændende og intens dyst denne fredag i Rødovre. Det var dog gæsterne, der virkede til at have de bedste ben, men der måtte forlænget spilletid til før at SønderjyskE kunne sikre sejren og dermed udligningen i serien. Ny kamp søndag

Det var som forventet hjemmeholdet der kom med mest fra kampens start, godt hjulpet på vej af et talstærkt publikum på den københavnske vestegn. Det blev dog ikke til de store åbne chancer, da den sønderjyske defensiv fik skubbet afslutningerne ud på ydersiden, hvilket ikke gjorde dem for alvor farlige.

SønderjyskE, ligeledes bakket op af mange medrejsende supportere, fik sig spillet ud af det indledende pres og fik midtvejs i perioden et lille overtag, hvilket kastede chancer til både Steffen Frank og T.J.Moore af sig.

De måtte dog se disse munde ud i ingenting og måtte opgive lidt af overtaget mod slutningen af perioden, hvor SønderjyskE måtte kæmpe i undertal, hvilket blev gjort uden de store problem. Rødovre fik igennem perioden flere gange muligheden for skud midt i zonen, men overplacerede gang på gang skuddene, og perioden sluttede derfor uden mål.

Det gjorde anden periode ikke, for hjemmeholdet udnyttede en overtalssituation til at score kampens første mål. Det naturligvis momentum både på og uden for isen, for minutterne efter var det hjemmeholdet der var ovenpå. Flere gange trak et op til endnu en scoring, men fornuftigt spil fra de lyseblå sendte igen teten over til gæsterne.
Rødovre mål var i flere omgange belejret, men Stefan Ridderwall gjorde livet surt for de mange afslutninger der kom imod ham. Gang på gang dansede pucken foran hjemmeholdets mål, men de røde kæmpede bravt.
Til sidst måtte tyrene dog kapitulere, og igen var det de unge, som generelt har leveret et flot slutspil indtil videre. Kyle Wharton fik tid ved banden, og viste stor overblik med en rolig puck på mål, hvor Anders Biel kunne sætte en flot styring på og endelig kunne jubelen hos de lyseblå bryde ud.

Presset mod hjemmeholdets mål fortsatte, og det havde ikke været uretfærdigt på nogen måde, hvis SønderjyskE havde taget en føring med i omklædningsrummet, men det blev ved 1-1 før sidste periode.

Det var et indtryk af et hjemmehold, der så trætte ud, og det skulle SønderjyskE udnytte. Desværre måtte holdet flere gange spille i undertal, og det slog lidt spillet i stykker, og det overtag SønderjyskE havde i spillet fem mod fem, blev aldrig helt så dominerende som ønsket. Flere gange havde holdet muligheden for at sømme kisten til, men chancerne blev ikke konverteret til det der kunne blive den afgørende scoring.

Det lykkedes ikke, så derfor måtte holdene ud i forlænget spilletid. Det slap SønderjyskE bedst fra for efter godt et minut spillet af fjerde periode, kunne Steffen Frank afslutte et godt raid op af banen ved at sende et lille riv af et håndledsskud i det lange hjørne, til stor jubel for alle med lyseblåt blod.

Det var tæt denne aften, men SønderjyskE virkede mest friske, og da først det intielle pres fra Rødovre var overstået, var der til tider spil til et mål. Nu gælder det en lige så vigtig kamp på søndag, og den håber vi at så mange af jer fantastiske supportere møder op til..

Kampen i tal: Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE 1-2 (0-0,1-1,0-0) efter forlænget spilletid
26:43  1-0  Julius Nyquist PP
36:18  1-1  Anders Biel ( Wharton, Galbraith)
61:32  1-2  Steffen Frank (uass)

Udvisninger:
Rødovre Mighty Bulls: 4 x 2
SønderjyskE: 7 x 2

Tilskuere: 2643 i Rødovre Centrum skøjtearena

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus