Søg

Tung aften i Frøs Arena

Jesper Klitgaard, 8. marts 2019, kl. 21:56

Det blev lige nøjagtig så tæt og nervebetonet, som forudsagt før kvartfinale-serien mellem SønderjyskE og Rødovre blev skudt i gang. Desværre var det gæsterne, der først kom over den lange kamp-pause, hvilket betyder at gæsterne nu har føretrøjen, efter de vandt en smal 1-0 sejr

Der var på forhånd forventet en kamp med højt tempo, og dette blev indfriet fra start. SønderjyskE fik bidt sig godt fast i gæsternes zone fra start, og havde derfor et par gode forsøg, men uden dog det for alvor blev farligt. Tættest på var Martin Eskildsen, da han med et smart træk rundede målet og pucken røg på tværs af målet, men krydsede aldrig målstregen.

Selvom det nok var SønderjyskE der havde pucken mest, fjernede det ikke indtrykket af at det var en hel lige kamp, som det mange feststemte mennesker i Frøs Arena var vidne til. Begge mandskaber stod godt i den defensive zone, og der var mange tætte nærkampe.

Det var dog gæsterne der scorede seriens første mål, da Nicklas Karlsen sendte et håndledsskud afsted fra blue line, og pucken blev lige lige nøjagtig rettet så meget af at den snød Patrick Galbraith i målet. Unægteligt en spand kold vand i hovedet på et hjemmehold, der også virkede momentant rystede i minutterne efter scoringen til københavnerne.

Det blev bedre mod slutningen af perioden, hvor SønderjyskE af flere omgange testede defensiven ved gæsterne, men denne holdt godt stand og dermed kunne tyrene gå i omklædningsrummet med en smal føring.

Tæt og tung midterste periode
Starten på de midterste tyve minutter mindede til forveksling om starten på kampen. SønderjyskE tog igen teten, og der var kvalificerede forsøg fra bøde Anders Førster og T.J. Moore, men ind ville pucken ikke.
Gæsterne koncentrerede sig fornuftigt nok om at spille med en koncentreret defensiv, men få og velovervejede offensive indsatser. Københavner er kendt for deres store fightervilje, hvilket blev eksemplificeret flere gange ved, at de rødblusede kastede sig ned i flere pucke, for at blokere de skud der kom udefra.

SønderjyskE blev ved med at ligge et tungt pres på gæsterne, men det var en helt lige periode, hvor begge hold kæmpede en tæt og tung dyst, hvilket ikke bragte det mest polerede spil frem fra de to hold, men til gengæld gav det en kamp, der var fyldt med nerve.

Der var gode indsatser fra flere af de lyseblå, men især fjerde-kæden med Biel, Madsen og Borring-Hansen efterlod en fornemt indtryk, hvoraf førstnævnte var millimeter fra at score sit første slutspils-mål, men Stefan Ridderwall snuppede pucken med handsken lige for næsen af den unge fighter.

Gennembrudet udeblev
Gæsternes føring fik dem, naturligt nok, ikke at blæse til fuld angreb, og det gav de lyseblå endnu sværere ved at gennembryde den massive defensiv, og samtidig gav det åbninger til hurtige omstillinger og giftige kontraer fra gæsterne fra vestegnen. Disse spillede flot udebane hockey, og havde held med at bryde opspillet fra SønderjyskE, hvilket igen gjorde at spillet aldrig blev rigtig flydende.

SønderjyskE forsøgte, men måtte se mange af de skud der blev sendt afsted udefra blive blokeret af både kroppe, skøjter og stave. Gæsterne viste nemlig stor figthervilje, og havde på dagen marginalerne med sig, og kunne efter 60 hårde minutter tage den første stik, i hvad der ligner en lang og opslidende serie

Kampen i tal: SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 0-1 (0-1,0-0,0-0)
13:19  0-1 Nicklas Carlsen

Udvisninger:
SønderjyskE: 2 x 2
Rødovre Mighty Bulls: 6 x 2

Tilskuere: 4239  i Frøs Arena i Vojens


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus