Søg

De tre point drog til sjælland

Jesper Klitgaard, 26. september 2017, kl. 21:20

SønderjyskE kunne ikke helt få spillet op på tidligere kampes niveau, og da gæsterne var gode til at udnytte deres chancer samt endnu bedre til at stille sig godt i vejen for alt hvad hjemmeholdet forsøgte, endte aftenens kamp med en 1-3 sejr til Rungsted, som nu for alvor blander sig i top fire.
SønderjyskE måtte igen undvære Mads Lund, Casper Mortensen, Daniel K. Hansen og Søren Dau, hvor sidstnævnte i øjeblikket hjælper SønderjyskE. De sad alle ude med skader hvilket havde givet en plads til bla. Johannes Røgilds, som fik godt med istid.
Begge hold antog kampen en smule afventende med gæsterne som de mest aggressive af de to hold. SønderjyskE havde ikke de store muligheder i kampens indledning, hvor Thomas Spelling var tættest på. Gæsterne havde flere giftige forsøg, men Joni Myllykoski tog godt fra i værternes mål. Han kunne dog intet stille op da Morten Jensen sendte et tørt skud afsted fra en position midt i den defensive zone til en 0-1 føring til gæsterne.
Det fik hjemmeholdet op i gear og var i flere omgange tæt på, men det blev kun ved lige ved og næsten, Flere gange dansede pucken tæt på gæsternes målstreg, men passere den kunne de lyseblå ikke. Det kunne gæsterne til gengæld da Mattias Persson var hurtigst over en retur  og sikkert scorede til 0-2.

SønderjyskE kom en anelse bedre ud til anden periode, og var i flere omgange tæt på at reducere. Martin Eskildsen kæmpede sig ene mand til en god chance, Spelling var igen millimeter fra hjemmeholdets første scoring, mens det var småt med chancer til udeholdet, som dog testede stolpen bag Myllykoski, men denne holdt i denne omgang med SønderjyskE og dermed forblev det en to-måls føring til gæsterne før de sidste tyve minutter.

SønderjyskE var tvunget til at komme frem over isen, hvilket medførte et par store chancer, hvor pucken igen var tæt at få bragt intensiteten ind i kampen. Gæsterne var dog kampen igennem dygtige til at komme godt på tværs af hjemmeholdets pasninger, så derfor blev det ikke til de store gennemspillede chancer. Anders Førster var tæt på at skabe en chance da han i arbejdsraseri stjal pucken i undertal, men symptomatisk for kampen, så hoppede pucken ikke den rigtige vej denne aften. Et godt billede på det var da Rungsted lukkede kampen med fem minutter tilbage. En lidt tilfældig puck endte pludselig med en omstilling til gæsterne, Rasmus Nielsens skøjte skred ud og inde foran stod Jake Hansen og fik lige nøjagtig skrabet pucken ind over stregen.
SønderjyskE smed nu alt overbord og dette gav pote, da Tyler Fiddler flot satte pucken i nettet efter godt samarbejde med Steffen Frank og Thomas Spelling. Det gav en smule fornyet håb og de efterfølgende minutter brændte det flere gange på foran gæsterne mål. Det gav desværre ikke flere mål, og gæsterne kunne tage sejren og de tre point med sig hjem til nordsjælland

 

 

Kampen i tal: SønderjyskE – Rungsted Seier Capital 1-3 (0-2,0-0.1-1)
13:31  0-1  Morten Jensen
18:33  0-2 Mattias Persson
53:44  0-3 Jake Hansen
54:52  1-3  Tyler Fiddler ass Steffen Frank & Thomas Spelling

Udvisninger:
SønderjyskE 4 x 2
Rungsted Seier Capital  3 x 2

Tilskuere: 1773 i SE-Arena i Vojens

Foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus