én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Toppartner gør rent bord og skriver for tre år mere

Annonce

GR Rengøring og Vinduespolering møder ikke mange ting, der ikke kan vaskes af, men de stærke følelser for SønderjyskE Ishockey kan ikke poleres væk. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at virksomheden har været en del af det lyseblå hold siden 2018 og netop har sat signatur på en aftale, der gælder helt frem til 2026.

Ruben Høeg, indehaver af GR Rengøring og Vinduespolering, fortæller, at passion er et nøgleord for den sønderjyske virksomhed:

– Selvom profilerne er skiftet ud, er vores passion for hockeyen og Landsdelsprojektet, SønderjyskE, stadig intakt. Den passion har vi også med i vores virksomhed, GR, som bestræber sig på at levere professionelle serviceydelser i hele landsdelen.

Key Account Manager for Sønderjysk Elitesport A/S, Kenn Rasmussen, værdsætter naturligvis også det store engagement fra den mangeårige samarbejdspartner:

– Det er fantastisk at have sponsorer, der støtter både med hjertet og hovedet. Ruben og co. driver en sund forretning på sønderjyske dyder, og vi er enormt stolte af at en så stor, dedikeret og loyal kapacitet er del af familien i Landsdelsprojektet.

Det er altså klart som glas, at det er et samarbejde, der giver mening. Tak for opbakningen til GR Rengøring og Vinduespolering.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke