Søg

To point efter tæt affære

Jesper Klitgaard, 1. februar 2019, kl. 22:03

Det er og bliver aldrig en nem affære at spille lokalopgør mod Odense bulldogs. Sådan blev det heller ikke denne aften, der vanen tro bød på mere fight og intens atmosfære en poleret ishockey. SønderjyskE kunne dog efter forlænget spilletid og straffeslag tage det ene ekstrapoint.

Det var SønderjyskE der kom bedst ud af starthullerne, og havde klart pucken mest i kampens indledning. Både Phillip Marinaccio og T.J.Moore virkede oplagte fra første fløjt og satte sammen med resten af truppen hjemmeholdet godt under pres.

Hjemmeholdet var derfor nødt til at forsøge sig på hurtige omstillinger, hvilket gav et par halvfarlige situationer efter lidt tilfældigt opståede situationer, men generelt var det  de sortblusede der var farligst.
Rod Pelley og Phillip Marinaccio var millimeter fra at sende pucken bag Teemu Seppänen, men det blev indledningsvis kun lige ved og næsten.

Odense var gennem hele første periode ganske energiske, og hvad der ikke kom til dem i flot og poleret ishockey, fik de kæmpet sig til via god vilje. Odense fik flere gange muligheden i overtal, men rigtigt farligt blev det ikke foran Patrick Galbraiths mål.

Tæt var på var det til gengæld efter kun et par minutter af anden periode, da Daniel Madsen efter en enkeltmands-præstation sendte pucken på overliggeren, og kort efter var det igen Phillip Marinaccio der var tæt på.
Dermed fortsatte det spilbillede fra første periode, hvor SønderjyskE spillede bedst, men hvor Odense bed godt fra sig.
SønderjyskE havde ellers flere gode muligheder i overtal, men uden at komme til de store åbne chancer. Faktisk var det hjemmeholdet der var umådeligt tæt på, men Patrick Galbraith hev en fantomredning frem, og dermed kunne holdende gå til anden pause uden stadig at have scoret.

Det fik Odense lavet om på i starten af sidste periode, hvor hjemmeholdet også var startet bedst. En faceoff, opstået  efter en fejl i den sønderjyske defensiv, blev vundet af de hvide, og Martin Larsen sendte et blødt håndled afsted mod mål, og den sejlede igennem venner og fjender ind bag Patrick Galbraith.

Odense trak sig herefter, naturligt nok, lidt tilbage i hundehuset, hvilket ikke gjorde det nemmere for SønderjyskE at spille sig igennem den kompakte defensiv.
Flere gange forsøgte man at spille sig igennem, men spillet havde svært ved at flyde. Derfor måtte der også en solotur til fra Matt Prapavessis, der  ud af en situation der lignede ufarlig, fik vippet pucken forbi Teemu Seppänen i Odenses mål.

Det gav momentum til SønderjyskE, der nu badede i chancer i både undertal og overtal. Steffen Frank med en friløber, Matt Prapavessis med gode muligheder og T.J.Moore ligeledes med mulighed for at blive dagens helt.
Det lykkedes ikke for nogen af dem, og dermed måtte holdende i overtid for at få kampen afgjort. Her var det småt med de store åbne chancer, så derfor måtte der straffeslag til at afgøre matchen.
Her var Kyle Wharton og Matt Prapavessis sikkerheden selv, og da Patrick Galbraith var det samme i modsatte ende, kunne SønderjyskE tage de to point med hjem i bussen til Vojens.

Kampen i tal: Odense Bulldogs – SønderjyskE 1-2 ( 0-0,0-0,1-1,0-0,0-1)) efter forlænget spilletid og straffeslag
43:16  1-0 Martin Larsen
50:01  1-1 Matt Prapavessis (uass)
65:00  1-2 Kyle Wharton (straffeslag)

Udvisninger:
Odense Bulldogs: 6 x 2 + 1 x 10 (Thinnesen)
SønderjyskE: 6 x 2

Tilskuere: 2019 i Odense Skøjtehal

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus