Søg

Tæt kamp i Aalborg gav ingen point

Per Jessen, 24. september 2017, kl. 22:33

SønderjyskE tabte søndag eftermiddag en tæt kamp i Aalborg, hvor Pirates trak det længste strå med en 2-1-sejr i Gigantium.

Steffen Frank havde ellers bragt SønderjyskE foran efter otte minutter, men med to mål i anden periode fik værterne bragt sig i front. SønderjyskE havde muligheder nok til at score i midterperioden, men ind ville pucken ikke bag en solid Tadeas Galanski.

I tredje periode blev der presset på for en udligning, men helt farligt blev det sjældent i en meget lige kamp, der bar præg af to gode målmænd og meget spil i neutral zone. Blot 23 skud fik hver af de to hold sendt mod mål. Keeper Joni Myllykoski blev efter en timeout halvandet minut før tid erstattet med en ekstra markspiller, men det gav heller ikke bonus.

Begge hold var måske en anelse småtrætte mod slutningen af kampen, efter begge var i aktion fredag aften under 48 timer tidligere. Det gælder nu om at restituere bedst muligt. Allerede tirsdag aften kan der tages revanche, når Rungsted Seier Capital gæster SE Arena, hvor der er kampstart kl. 19.00.

Aalborg Pirates – SønderjyskE 2-1 (0-1, 2-0, 0-0)
08:19 0-1 Steffen Frank (Fiddler, Henderson)
26:09 1-1 Nikolaj Carstensen PP
31:50 2-1 Jeppe Jul Korsgaard (Morin)
Udv.: AP 3×2, SE 3×2
Skud: 23-23
Tilskuere: 1.412


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus