Søg

Striden om toppladserne

Jesper Klitgaard, 2. februar 2019, kl. 17:00

Weekend er noget de fleste forbinder med afslapning, familiebesøg eller måske en lang gåtur i den skønne natur omkring Haderslev og omegn. Sådan er det ikke når man er ishockeyspiller for SønderjyskE, for deres weekendprogram har budt på en intens kamp i Odense fredag aften, træning lørdag og endnu en kamp om vigtige point søndag eftermiddag.

Her gæster Frederikshavn Whitehawks nemlig Frøs Arena, hvor de naturligvis vil gøre alt for at hente ind på SønderjyskE, der i øjeblikket befinder sig lunt på andenpladsen i metalligaen.
Høgene har haft en lidt skidt periode, hvor de indkasserede et smertefuldt nederlag i pokalfinalen tili Rungsted, og selvsamme Rungsted gav nordjyderne en gedigen lussing fredag aften, hvor Mitchell og co blev sent retur med et nederlag på 1-6 i baggagen. Lidt succes har de hvide fra nord dog haft, for det lykkedes at få tre point med hjem fra Odense, da de efter at have været bagud med 4-2, vendte kampen til en sejr på 6-4.

Så mange mål kom der ikke på måltavlen, da Odense og SønderjyskE krydsede stave fredag aften. 2-1 kunne man læse på måltavlen i SønderjyskE’s favør, efter en tæt, og til tider rodet affære, der dog blev spillet med god intensitet og i en spændingsfyldt og godt pakket skøjtehal.
Nu gælder det så opgøret i toppen af ligaen, hvor gæsterne skal jagte point for at undgå at blive hentet bagfra af formstærke Esbjerg, og samtidig kunne hente lidt af det forspring som SønderjyskE har til Frederikshavn.
Det betyder at man må forvente et gæstende hold, der vil spille med en offensiv indstilling, og det kunne nemt gå hen og blive en ganske seværdig forestilling, som forhåbentlig mange tilskuere vil blive vidne til søndag eftermiddag.

Kampens første puck smide kl 15:00 og dørene åbnes en time før.

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus