Søg

Strandvejen gæster Vojens tirsdag

Jesper Klitgaard, 25. september 2017, kl. 18:45

SønderjyskE ishockey får en mulighed for at kæmpe sig tilbage på vindersporet, når Rungsted Seier Capital gæster SE-arena tirsdag aften. Gæsterne kommer dog til Vojens med to friske sejre i bagagen over henholdsvis Hvidovre og Aalborg, så det er et hold med godt tanket op på selvtillidskontoen der ankommer til det sønderjyske. Gæsterne ligger lunt placeret midt i tabellen, som dog er så tæt at en sejr kan bringe holdet op blandt de fire bedste, mens et nederlag kan skubbe placeringen i tabellen nedad.

SønderjyskE fik ikke point med hjem fra den tætte kamp mod Aalborg Pirates i søndags, hvor en tæt kamp blev afgjort til piraternes fordel. SønderjyskE kunne med lidt mere skarphed have fået point med hjem, noget som holdet skal fokusere på imorgen lyder det fra Daniel Galbraith.

– Vi skal først og fremmest være klar fra start og score på vores chancer. Det er dog endnu en svær kamp, men vi må og skal kun fokusere på os selv, og hvordan vi kan forbedre vores spil. Gør vi det optimerer vi vores chancer for at få en sejr, lyder det fra backen som sammen med resten af holdkammeraterne kan se den første puck blive smidt tirsdag aften kl 19:00 i SE-arena. Mød op og støt de sønderjyske krigere i kampen om tre point og tag gerne naboen med

 

Foto: A.stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus