Stolpe ud: SønderjyskE slutter på femtepladsen

Efter dagens nederlag på 0-5 hos Herning Blue Fox slutter SønderjyskE på femtepladsen i grundspillet. Det betyder, at kvartfinalemodstanderen fra Esbjerg Energy starter hjemme på fredag, mens kamp to mod vestjyderne spilles søndag kl. 19.00 i Frøs Arena.

Herning var det bedste mandskab i dagens opgør, men cifrene 5-0 i hjemmeholdets favør var ikke helt retvisende. SønderjyskE var for uskarpe i en kamp, hvor hjemmeholdet førte 2-0 efter to powerplay-mål i første periode. Værterne vandt skudstatistikken med 28-24, og oveni havde SønderjyskE et skud på stolperne i hver periode. Et ganske godt billede af det for tiden er stolpe ud for de lyseblå.

Holdopstillingen var som i fredags. Det betød istid til Kasper Diedrichsen, og den unge back-kollega, Daniel Gravesen, var igen med på bænken efter sin første kamp i fredags. Gabriel Desjardins startede igen kampen som back, men efter Alex Lavoie udgik efter første periode blev han rykket frem og Martin Eskildsen ned på en uvant backplads.

Tirsdag aften kl. 19.00 kommer Rødovre Mighty Bulls på besøg i Frøs Arena, og det bliver sidste mulighed for at få skudt lidt selvtillid ind i kroppen, inden det går løs i playoff.